3000 TL 4000 TL ARASI KABLOSUZ OYUNCU KULAKLIĞI ÖNERİSİ

mindoXp

80+
Reaksiyon skoru
207
3000 4000 tl bandında kablosuz oyuncu kulaklığı ne alabilirim

:D Valla bende aldım önermeyeni görmedim ses az diyen kişiler de bilgisi olmayan insanlar
Yok kral sesi az gerçekten ama problem olmuyor. Ses kalitesi oyun için bu bütçede rakipsiz. Hala da kullanıyorum. %25 den yukarı çıkarmadım daha kulaklığı, 6-7 ay oluyor. Bangır bangır takılan birisini tatmin etmeyebilir. Bende gamepower kizaru vardı onu %5 in yukarısına çıkaramadım öyle söyliyim üç aşağı beş yukarı anlamanız için.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

mikrofonu da oldukça iyi, harici mikrofon yoksa tatmin edecektir.

deri kulaklık sıkıntı iş yazın bol terlemeli bir deneyim sunar sana.

Yok kral sesi az gerçekten ama problem olmuyor. Ses kalitesi oyun için bu bütçede rakipsiz. Hala da kullanıyorum. %25 den yukarı çıkarmadım daha kulaklığı, 6-7 ay oluyor. Bangır bangır takılan birisini tatmin etmeyebilir. Bende gamepower kizaru vardı onu %5 in yukarısına çıkaramadım öyle söyliyim üç aşağı beş yukarı anlamanız için.

bir şey sorucam sesi az diyorsunuz ya ayar olarak ne yaptınız?

:D Valla bende aldım önermeyeni görmedim ses az diyen kişiler de bilgisi olmayan insanlar
teşekkürler

windows ayarlarından sese gelip orda kulaklığı seçin 24 hz ye yükseltmeyi deneyebilirsiniz

başka önerebileceğin var mı

Evet bu da var oda sıcaksa işkence çektirir.
Kendime göre eq ayarı yaptım yalnızca. Ses seviyesi bana yeterli ama az diyenleri anlayabiliyorum, bazıları çok yüksek sesle takılıyor çünkü.

Evet bu da var oda sıcaksa işkence çektirir.

Kendime göre eq ayarı yaptım yalnızca. Ses seviyesi bana yeterli ama az diyenleri anlayabiliyorum, bazıları çok yüksek sesle takılıyor çünkü.
Kendi uygulamasından mı yaptınız eq başka bir şey kullandınız mı

Hocam Dolby aldım ben 42 liraya mı ne onu kullanıyorum. Öneririm herkese, abonelik değil. Ömür boyu sizin oluyor ve gayet iyi uygulama.
biliyorum bende onu yaptım ama bir çok kişi bilmiyor oysa ki yapsa ayarı ses şiddeti artacak onu yapmadan %100'de bile kısık geliyor yapınca %50 üstüne çıkaramıyorum yüksek sesi

Geri