3000 TL Civarında Kulaklık Önerisi

Reaksiyon skoru
11
1. Olarak Blackshark v2x itopyada 1800 tl 2. Olarak o kulaklık 1800 tlde bilr alınmaz 3. Olarak Cloud 3 alın.

cloud 3 cable v yada sadece müzik için anker baklabilirisnz

cloud 3 cable v yada sadece müzik için anker baklabilirisnz
müzik çok fazla değil ama oyun oynarkende kullanmak istiyorum tek kulakla
1. Olarak Blackshark v2x itopyada 1800 tl 2. Olarak o kulaklık 1800 tlde bilr alınmaz 3. Olarak Cloud 3 alın.
oradaki renk yeşil çok kötü beyaz tercihim kulaklıkta neden peki hocam eski olduğundan mı yoksa başka nedenlerde mi var anakartım b450mpros ses kartı iyi dts destekli

c3 olabilir o zaman ama oyun ağırlıklı

Cloud 3 al . Cloud 3 iyidir . Ama biraz bekle çünkü piyasa anlamsız şekilde yükseldi .(Yatırım t. Değildir)

şuanki kulaklığım kırıldı yoksa alma fikri yoktu ama şuankiler gerçekten çok yüksek
Ben 3 hafta önce aldım tam tamına 2999 TL ye geldi . Biraz bekle belki stok falan bitmiştir .

müzik çok fazla değil ama oyun oynarkende kullanmak istiyorum tek kulakla

oradaki renk yeşil çok kötü beyaz tercihim kulaklıkta neden peki hocam eski olduğundan mı yoksa başka nedenlerde mi var anakartım b450mpros ses kartı iyi dts destekli
B450 anakartı iyi mi oluyor kanka Alc887 en vasatlardan
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ben 3 hafta önce aldım tam tamına 2999 TL ye geldi . Biraz bekle belki stok falan bitmiştir .
Stok gelsin 3kya falan düşer beklesin buraz

O zaman zamanının en iyi B450sini falan almışsın.
yani asus tuf ben boşuna o dönem 1500 tl vermedim (2k askeri ücretti)
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

3600 tlden düşer yani o zaman yarın hepsimart indirimleri var 2 de ona bakayım belki orda düşer

Geri