darktower
80+ Silver
- En İyi Cevap
- 4
- Reaksiyon skoru
- 943
KB904L şu an kullanıyorum, fiyatına göre iyi ama çok sesli ya. Kasası plastik, keycapsleri kaliteli değil. Switchden çok klavye ses çıkarıyor.Havit KB904L
Araştırabilirsin.
kendim kb900L kullanıyorum %65 bendeki
Aşırı memnunum.
O yüzden bütçe ₺3000 iken GameRaider K1 HE alınabilir.
Mağaza sayfası - bütün ürünler burada
ASUS, Galax, Msi, Logitech, Razer , dell ve benzeri bir çok markanın gaming ürünleri en uygun fiyatlar gaming.gen.tr’de
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Bu sorunu hiç yaşamadım ya, spesifik bir donanım ile Windows sorunu da olabilir. O donanıma hangi çevre birimi takarsan tak oluyorsa, tamamen yazılımsal diyemem. Windows 11 güncel şuradaki ince ayarlar ile kullanıyorum, bu tarz sorun hiç yaşamadım.Bakın bir süre kilitli kalıp sonra normale dönüyor sonra bir süre sonra kendiliğinden tekrar mı ediyor sorun? Yoksa mesela klavyeyi sökün her şey güzel çalışırken klavyeyi takar takmaz mı oluyor ve sürekli mi? Bunlar önemli. Sorunu iyi tahlil edip tanımlamanız çözmemiz için kolaylık yaratır.
Ben 1 adet membran, 2 adet mekanik ve 1 adet manyetik klavyem varken hepsinde deneme şansım oldu. Kilitlneme olduğunda klavyemi söktüm hemen öbür klavyemi taktım. Kilitlenme devam ediyordu. 2 yıl belirli zamanlarda windows güncellemeleri sonrasında yaşadım bunu. 2025 şubat ve 2026 şubatta yaşadım. 2025 te formatla kurtuldum bu yıl saldım lanet olsun dedim sonraki windows güncellemeleri ile gitti sorun.
Arkadaşınızın sistem özelliklerini de yazar mısınız?
FPS atıyorum 120-130'lardan ani 70-80'e düşüyorsa bellek kaynaklı olabilir. PUBG eski bir oyun olsa UE4 en sorunlu ve bu sorunlarını halen tam anlamıyla çözememiş oyunudur. Takip etmedim ama UE5 geçtiyse ekstra ağırlaşmıştır. Gerçi UE5'in de UE4 ile gelen bazı sorunları çözmüşlüğü var.
Bellek kaynaklıysa arka planda çalışan uygulamaları azaltalım. Aşağıda detaylandırarak en basit kullanıcının anlayacağı ve kullandığı uygulamalar üzerinden gösterdim. Aslında uzun süre bilgisayar kullanıyor ve biraz da meraklıysanız, ne kapatılır ne açık...
FPS atıyorum 120-130'lardan ani 70-80'e düşüyorsa bellek kaynaklı olabilir. PUBG eski bir oyun olsa UE4 en sorunlu ve bu sorunlarını halen tam anlamıyla çözememiş oyunudur. Takip etmedim ama UE5 geçtiyse ekstra ağırlaşmıştır. Gerçi UE5'in de UE4 ile gelen bazı sorunları çözmüşlüğü var.
Bellek kaynaklıysa arka planda çalışan uygulamaları azaltalım. Aşağıda detaylandırarak en basit kullanıcının anlayacağı ve kullandığı uygulamalar üzerinden gösterdim. Aslında uzun süre bilgisayar kullanıyor ve biraz da meraklıysanız, ne kapatılır ne açık...