3000 TL Klavye Önerisi

labaci

80+
Reaksiyon skoru
5
Bütçe
3000
Arkadaşlar sadece valorant oynuyorum. Klavye fps oyunlarına uygun olmalı. Bütçem maksimum 3000tl hatta aşağısı olursa daha iyi olur. %60 klavye sevmiyorum. Diğer modellerin hepsi uygundur benim için. Öneriler için şimdiden teşekkür ederim.

Bu bütçede GameRaider K1 HE öneririm. Manyetik klavye hem oyun hem yazımda konfor ve avantaj sağlar. İnceleme videolarına bakarak tercih yapabilirsiniz. Bütçeye göre kasa, switch, keycaps kalitesi artıyor. Bazıları ışık geçiriyor, bazıları büyük enter tercih ediyor gibi gibi farklılıkları var.

Kablosuz olsun diyorsanız da şu ürünlere bakılabilir.

Kablosuz mekaniklerin avantajı ise masada yer açacağınız zaman konfor ve manyetiklere göre ses yalıtımları daha iyi oluyor. Manyetik switch ve ses yalıtımı iyi pek ürün ₺0-3000 arasında göremedim. Belki Havit KB904L modelinin PRO'sunu yaparsa ₺2500-2800 arasına satar.

Bu bütçede GameRaider K1 HE öneririm. Manyetik klavye hem oyun hem yazımda konfor ve avantaj sağlar. İnceleme videolarına bakarak tercih yapabilirsiniz. Bütçeye göre kasa, switch, keycaps kalitesi artıyor. Bazıları ışık geçiriyor, bazıları büyük enter tercih ediyor gibi gibi farklılıkları var.

Kablosuz olsun diyorsanız da şu ürünlere bakılabilir.

Kablosuz mekaniklerin avantajı ise masada yer açacağınız zaman konfor ve manyetiklere göre ses yalıtımları daha iyi oluyor. Manyetik switch ve ses yalıtımı iyi pek ürün ₺0-3000 arasında göremedim. Belki Havit KB904L modelinin PRO'sunu yaparsa ₺2500-2800 arasına satar.
4e çıkartsam bütçeyi ne önerirdin ? açıkçası türkçe klavye olmasını istiyorum. Manyetik olursa güzel olur. Wraith'in klavyesi nasıl sence

4e çıkartsam bütçeyi ne önerirdin ? açıkçası türkçe klavye olmasını istiyorum. Manyetik olursa güzel olur. Wraith'in klavyesi nasıl sence
GameRaider K1 HE keycapsleri Türkçe. Büyük enter falan arıyorsanız sadece Gamepower var ve önermem. Bence küçük enter kullanmaya alışın, virgül kullanımı açısından daha rahat.

W75 V2 de iyi alınabilir, ama tuşları ışık geçirmiyor. Ama ben W75 ₺4300 çıkılıyorsa, biraz daha zorlayıp şu ürünü alırdım.

W75 V2 de iyi alınabilir, ama tuşları ışık geçirmiyor. Ama ben W75 ₺4300 çıkılıyorsa, biraz daha zorlayıp şu ürünü alırdım.

Bence alınmaz W75 ya. Kötü klavye değilde PCB kalitesi ve lube fiyatının altında. Wobble olarakta fazla. K1 HE alırım daha iyi en azından POM Switch var ve Keychron PCB.

Son düzenleme:
4K bütçeyle bunu öneririm.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,233,465
Üyeler
201,213
Son üye
EnesQ1

Geri