Neler Yeni

Android 3000 TL telefon önerisi yapar mısınız?

KaanAk

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
46
İsim
Erim Kaan Akyıldız
3000 TL bütçem var, bu bütçede güzel bir telefon satın almak istiyorum. Özellikle ön kamerası ve arayüzünün hızlı olması benim için ana kriterler. Oyun performansı pek umrumda değil oyun oynamıyorum telefonda. Oppo a74 sipariş verecektim ancak kamerasında geniş açı olmaması ve testlerde pek güzel çekim yapmadığını gördüğümden dolayı vaz geçtim, buraya sormak istedim.

aalpa

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
121
İsim
alp alun
A32 alabilirsiniz şu sıralar 3200e görüyorum.

KANDOOO

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
15
İsim
Furkan Kandemir
xiaomi redmi 9t iyi telefon
bir de 4100tl ye hatta daha ucuza xiaomi redmi note 10 pro var çok iyi telefon 1k bütçeni aşarsan
xiaomiye güvenmeyen biriysen samsungun a32 si iyi telefon
oppo telefonlar hakkında bilgim yok ama benim önerim redmi note 10 pro bütçeni aşarsan
Mesaj otomatik birleştirildi:

A51 ile A32 arasında kıyaslama yapacak olursak hangisini tavsiye edersiniz hocam?
a32 ile a51 arasında çok fark yok a51 in işlemcisi biraz daha güçlü ama a51 2019 da çıkmış a32 2021 2yıl fark var bu da güncellemelere yansır

KaanAk

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
46
İsim
Erim Kaan Akyıldız
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
xiaomi redmi 9t iyi telefon
bir de 4100tl ye hatta daha ucuza xiaomi redmi note 10 pro var çok iyi telefon 1k bütçeni aşarsan
xiaomiye güvenmeyen biriysen samsungun a32 si iyi telefon
oppo telefonlar hakkında bilgim yok ama benim önerim redmi note 10 pro bütçeni aşarsan
Mesaj otomatik birleştirildi:

a32 ile a51 arasında çok fark yok a51 in işlemcisi biraz daha güçlü ama a51 2019 da çıkmış a32 2021 2yıl fark var bu da güncellemelere yansır
Xiaomi'ye güvenmiyorum hocam dediğiniz gibi, A32 seçceğim sanırsam. Teşekkürler bilgi için.

KaanAk

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
46
İsim
Erim Kaan Akyıldız
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
neden güvenmiyorsun annemde note 8 var çok güzel
Arayüzünün ağır olması, malzeme kalitesi, kamerasının da kalitesini beğenmiyorum Redmi modellerinin özellikle. Mi modellerinden olsaydı bütçemde alabilirdim ancak özellikle Redmi serisinden hoşnut değilim.

Dahası  
Reaksiyon skoru
38
İsim
Yağız
3000 TL bütçem var, bu bütçede güzel bir telefon satın almak istiyorum. Özellikle ön kamerası ve arayüzünün hızlı olması benim için ana kriterler. Oyun performansı pek umrumda değil oyun oynamıyorum telefonda. Oppo a74 sipariş verecektim ancak kamerasında geniş açı olmaması ve testlerde pek güzel çekim yapmadığını gördüğümden dolayı vaz geçtim, buraya sormak istedim.
Poco x3 NFC

Top Bottom