Neler Yeni

3000 TL Telefon Önerisi

MattJohn

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
569
İsim
Matt John
İlgilendiği Kategoriler
Teknoloji
Merhaba arkadaşlar, herkese iyi günler.

3000 TL bütçem var, bir telefon almak istiyorum. 100 lira maksimum 200 lira esnetebilirim bütçeyi. İkinci el almak istemiyorum, sıfır telefonları önerin lütfen. Yurtdışından gelip IMEI attırılan cihazlar da olur ancak orada 3000 TL bütçe ile pek bir şey bulamadım ben, varsa sizin bildiğiniz önerebilirsiniz tabii ki.

Çok teşekkürler.

DefKot

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,805
İsim
DefKot
Merhaba arkadaşlar, herkese iyi günler.

3000 TL bütçem var, bir telefon almak istiyorum. 100 lira maksimum 200 lira esnetebilirim bütçeyi. İkinci el almak istemiyorum, sıfır telefonları önerin lütfen. Yurtdışından gelip IMEI attırılan cihazlar da olur ancak orada 3000 TL bütçe ile pek bir şey bulamadım ben, varsa sizin bildiğiniz önerebilirsiniz tabii ki.

Çok teşekkürler.
Yurtdışı Xiaomi Redmi Note 9

MattJohn

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
569
İsim
Matt John
İlgilendiği Kategoriler
Teknoloji
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

DefKot

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,805
İsim
DefKot
Tamamdır bakıyorum buna. Reeder P13 Blue Max Pro 2021 nasıl sizce? 2.779 lira hepsiburada fiyatı.
Reeder P13 Blue Max Pro nun ekran çözünürlüğü 720x1600 ben olsam kesinlikle tercih etmezdim, ben size bu fiyat aralığında, şu durumda, yurt dışı Xiaomi Redmi Note 9 öneririm.

MattJohn

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
569
İsim
Matt John
İlgilendiği Kategoriler
Teknoloji
Reeder P13 Blue Max Pro nun ekran çözünürlüğü 720x1600 ben olsam kesinlikle tercih etmezdim, ben size bu fiyat aralığında, şu durumda, yurt dışı Xiaomi Redmi Note 9 öneririm.
Anladım hocam teşekkürler.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bu fiyata yurt içi cihaz almanı tavsiye etmem reeder baya kötü cihaz
Hocam Reeder'ın bataryası biraz iyi 350 mAH daha yüksek, bir de RAM 2 GB daha yüksek. Xiaomi ise 2.0 GHz işlemci hızı ile, 1.6 GHz işlemci hızı olan Reeder'dan iyi. Telefonlarda RAM'in mi iyi olması avantaj yoksa işlemcinin mi? Bütçe kısıtlı olduğu için çok modele bakma imkanım yok işte ben de ne yapacağımı şaşırdım.

Furkanozr

80+ Silver
Anladım hocam teşekkürler.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hocam Reeder'ın bataryası biraz iyi 350 mAH daha yüksek, bir de RAM 2 GB daha yüksek. Xiaomi ise 2.0 GHz işlemci hızı ile, 1.6 GHz işlemci hızı olan Reeder'dan iyi. Telefonlarda RAM'in mi iyi olması avantaj yoksa işlemcinin mi? Bütçe kısıtlı olduğu için çok modele bakma imkanım yok işte ben de ne yapacağımı şaşırdım.
Daha piyasaya bakmadım ama reeder alırsanız seneğe o telefondan bi hayır beklemeyin hiç olmassa 2.el temiz redmi note 9s bile daha mantıklı geliyor bana
1.6 ghz düşük bir rakam tavsiye etmem ram konusunda ise evet 2 gb fazla olması avantajlı
3.300 tl redmi note 10s 6gb ram ikinci el satılıyor mesela

Son düzenleme:

MattJohn

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
569
İsim
Matt John
İlgilendiği Kategoriler
Teknoloji
Daha piyasaya bakmadım ama reeder alırsanız seneğe o telefondan bi hayır beklemeyin hiç olmassa 2.el temiz redmi note 9s bile daha mantıklı geliyor bana
1.6 ghz düşük bir rakam tavsiye etmem ram konusunda ise evet 2 gb fazla olması avantajlı
3.300 TL redmi note 10s 6gb ram ikinci el satılıyor mesela
Hocam zaten ikinci el çok daha mantıklı seçenekler var ancak temiz olması lazım, çevreme sorduğumda hoşuma giden bir şey bulamadım. İkinci el de ne olduğu belli olmuyor yani iki hafta sonra patlasa adamın umrunda olmaz. Sıfır bakıyorum bu yüzden. RAM 2 GB daha düşük işte eğer o çok sıkıntı olmazsa Xiaomi düşünüyorum şu an bakalım.

MattJohn

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
569
İsim
Matt John
İlgilendiği Kategoriler
Teknoloji
Arkadaşlar telefoncuyu aradım da böyle bir telefon önerdi nasıl, Xiaomi Redmi Note 11E @DefKot @Furkanozr

MattJohn

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
569
İsim
Matt John
İlgilendiği Kategoriler
Teknoloji
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri