Neler Yeni

3000 TL ve altı telefon önerileri

MINDWIDE

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
114
İsim
MINDWIDE
Bütçe
3000
Selam, 3000 TL fiyat bandında bir telefon alacağım. Ancak sizin de bildiğiniz gibi elektronik ürünlerin fiyatları değişkenlik gösteriyor. Aklımda birkaç model var ama siz de belirtirseniz sevinirim.
(Güzel modeller olursa bütçeyi biraz artırabilirim)

Aware

80+ Silver
Redmi note 9s

Aware

80+ Silver
kamerasına toz kaçması ve ghost screen gibi sorunlar okudum. başka bir tavsiyeniz var mıdır
Hiçbirini yaşamadım ben çok şükür. Toz kaçması alınan yerden yere ve montaja göre değişir ama ghost screen genelde kullanıcı hatalarından kaynaklanıyor bence. Ekran parlaklığını yüksek tutmak, ısı ya dikkat etmemek gibi

MINDWIDE

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
114
İsim
MINDWIDE
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hiçbirini yaşamadım ben çok şükür. Toz kaçması alınan yerden yere ve montaja göre değişir ama ghost screen genelde kullanıcı hatalarından kaynaklanıyor bence. Ekran parlaklığını yüksek tutmak, ısı ya dikkat etmemek gibi
peki önerdiğiniz cihazın dışında önermediğiz, uzak durulmasını tavsiye ettiğiniz marka/model var mıdır

Aware

80+ Silver
Bu bütçede güzel telefonları var bütçe 2000 olsaydı belki önermem dediklerim olabilirdi ancak bu fiyat bandındaki çoğu telefon yaklaşık sonuçları veriyor örneğin birinin kamerası biraz daha iyi birinin işlemcisi iyi birinin ekranı ön plana çıkar tarzı. Ne amaçlı almak istiyorsunuz ?
peki önerdiğiniz cihazın dışında önermediğiz, uzak durulmasını tavsiye ettiğiniz marka/model var mıdır

MINDWIDE

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
114
İsim
MINDWIDE
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Bu bütçede güzel telefonları var bütçe 2000 olsaydı belki önermem dediklerim olabilirdi ancak bu fiyat bandındaki çoğu telefon yaklaşık sonuçları veriyor örneğin birinin kamerası biraz daha iyi birinin işlemcisi iyi birinin ekranı ön plana çıkar tarzı. Ne amaçlı almak istiyorsunuz ?
1) Uzun ömürlülük
2) İyi bir ekran süresi ve kaliteli bir ekran
Benim önceliğim bunlar. Telefondan oyun oynamam, belki senede 1 kere pubgm indiririm. Onun dışında fazla film indiririm ve izlerim. Kamerasını ön kamera hariç çok kullanmayacağım muhtemelen ama tercihen güzel bir lens + yüksek bir çözünürlük her zaman iyidir
Son olarak güncelleme ömrünü tamamlamamış. Yani güncel bir cihaz daha iyi olur

Aware

80+ Silver
1) Uzun ömürlülük
2) İyi bir ekran süresi ve kaliteli bir ekran
Benim önceliğim bunlar. Telefondan oyun oynamam, belki senede 1 kere pubgm indiririm. Onun dışında fazla film indiririm ve izlerim. Kamerasını ön kamera hariç çok kullanmayacağım muhtemelen ama tercihen güzel bir lens + yüksek bir çözünürlük her zaman iyidir
Son olarak güncelleme ömrünü tamamlamamış. Yani güncel bir cihaz daha iyi olur
Poco X3 nfc bakabilirsiniz.

Aware

80+ Silver
teşekkürler. peki oppo cihazlar hakkındaki fikirleriniz neler
Pek önerildiğini görmedim ve ekstra araştırmalarım olmadı. Genelde poco/xiaomi samsung veya realme öneriliyor bu fiyatlara realme ye zam gelmese onlardan da bakılabilirdi. Bu fiyatların her açıdan kralı X3 nfc

Top Bottom