Neler Yeni

3000 TL Wireless mouse önerisi

ArdaPrV

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Arda Geçkin
Bütçe
3000
Öncelikle merhaba. Tüm ekipmanlarımı değiştiriyorum şu anda mouse corsair sabre pro kullanıyorum. Kablosuza geçmek istiyorum 3000TL'ye kadar önerilerinizi bekliyorum.

Not: Rampage gamepower tarzı markaları istemiyorum. Mouse da çok fazla tuş olmasını sevmiyorum.

seyfx

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
103
İsim
Seyfullah
deathadder v3 pro bakabilirsin bu da sabre gibi büyük bi mouse rahat edersin

ArdaPrV

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Arda Geçkin
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
deathadder v3 pro bakabilirsin bu da sabre gibi büyük bi mouse rahat edersin
Hocam bunu da listeme ekledim ama önceden aklımda hep razer ürünleri çok sağlam olmuyor sadece pahalı gösterişli oluyor diye kalmış değişti mi şuanda

seyfx

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
103
İsim
Seyfullah
Hocam bunu da listeme ekledim ama önceden aklımda hep razer ürünleri çok sağlam olmuyor sadece pahalı gösterişli oluyor diye kalmış değişti mi şuanda
Deathadder V2 Pro ve V3 Pro kullandım 1 er sene ikisinden de oldukça memnunum. İlk çıktıklarında çok pahalı oluyolar ama bu kablosuz olarak bu kalitede bu bütçede alabileceğin çok seçenek olduğunu düşünmüyorum. Lamzu Thorn bakabilirsin sıfırı var mı bilmiyorum ama o da büyük ve palm tutuşa uygun bir mouse

ArdaPrV

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Arda Geçkin
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Deathadder V2 Pro ve V3 Pro kullandım 1 er sene ikisinden de oldukça memnunum. İlk çıktıklarında çok pahalı oluyolar ama bu kablosuz olarak bu kalitede bu bütçede alabileceğin çok seçenek olduğunu düşünmüyorum. Lamzu Thorn bakabilirsin sıfırı var mı bilmiyorum ama o da büyük ve palm tutuşa uygun bir mouse
Lamzu thorn bakıcam onuda görmüştüm

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,016,141
Üyeler
160,955
Son üye
furkantoprak_
Top Bottom