El-Bâbin_Şubin
80+ Bronze
- En İyi Cevap
- 1
O arabalara forkflit mi deniyormuş ilk defa öğrendim. Babam poco x3ü tıra çarptı telefon yok oldu(!)forkliftin
O arabalara forkflit mi deniyormuş ilk defa öğrendim. Babam poco x3ü tıra çarptı telefon yok oldu(!)forkliftin
yok hocam böyle palet filan kaldıran makine var ya genelde su olur üstünde yani bizim gördüklerimiz öyle olur belki ondan bahsediyorsunuzdur ama o nasıl çöp malzeme valla ya abi sivri bir yerde değil kalınlığı 8 12mm filan vardırO arabalara forkflit mi deniyormuş ilk defa öğrendim. Babam poco x3ü tıra çarptı telefon yok oldu(!)
Yani performans olarak reno 4 lite dan daha iyi poco x3 NFC doğru mu?Ne için kullandığınıza bağlı.
Oyun oynuyorsanız
Poco X3 NFC 128 GB Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Poco X3 NFC 128 GB fiyatları 10.399,00 TL'den başlayan seçeneklerle Akakçe'de! Poco X3 NFC 128 GB özelliklerini incele, 10 mağazadaki indirimleri gör!www.akakce.com
Ben oyunda poco kadar olmasada iyi bir performans alıyım telefon ince olsun ve ekran olarak ise süper amodel olsun dersen
Oppo Reno 4 Lite 128 GB Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Oppo Reno 4 Lite 128 GB fiyatları 8.499,00 TL'den başlayan seçeneklerle Akakçe'de! Oppo Reno 4 Lite 128 GB özelliklerini incele, 23 mağazadaki indirimleri gör!www.akakce.com
Oyun performansı olarak evet.Yani performans olarak reno 4 lite dan daha iyi poco x3 NFC doğru mu?
Oyunda en iyisi poco x3 NFC yani doğru mu? - ben pubg falan oynuyorum da geneldeOyun performansı olarak evet.
Ekran renkleri canlılık olarak reno 4 lite.
Kamerada ise eşit diyebilirim reno 4 lite'da bir tık renler daha canlı.
X3 nfc'nin hoparlörü daha iyi.
Poco kalın bir telefon
Reno 4 lite ise incecik gerçekten baya ince.
Reno 4 litenin yazılımı daha sabit.
Ben reno 4 lite aldım inanılmaz oyun oynayan biri değilim 60 fps alıyorum PUBG'de.
Öneririm.
Ha ben oyun delisiyim diyorsan poco al.
Evet poco 60 üstüne çıkıyor.Oyunda en iyisi poco x3 NFC yani doğru mu? - ben PUBG falan oynuyorum da genelde
Userengine ile poco 90 fps alıyordu sanırım.Oyunda en iyisi poco x3 NFC yani doğru mu? - ben PUBG falan oynuyorum da genelde
Anladım peki teşekkürler bilgi verdiginiz içinEvet poco 60 üstüne çıkıyor.
Ama reno 4 litede 60 fps veriyor yer yer 50'lere geriliyor.
Bana kalırsa a71 çok daha hoşuma gider ama tamamen oyun için ise poco benim hoşuma gitmiyor kamerası vs samsung candır3.300 TL ye poco x3 NFC ALMALİMİYİM?
Maalesef en fazla poco x3 NFC alabilirimEvet poco 60 üstüne çıkıyor.
Ama reno 4 litede 60 fps veriyor yer yer 50'lere geriliyor.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Userengine ile poco 90 fps alıyordu sanırım.
Ama 120hz kullanabiliceğin bir alan yok.
3500'TL'ye çıkarsan realme 7 pro almanı öneririm
Maalesef bütçem o kadar yokBana kalırsa a71 çok daha hoşuma gider ama tamamen oyun için ise poco benim hoşuma gitmiyor kamerası vs samsung candır
Sen bi a71 ede bak
Ya 2 ay 3 ay daha bekle 500 tl daha koy al 3.5 k yaMaalesef en fazla poco x3 NFC alabilirim
Mesaj otomatik birleştirildi:
Maalesef bütçem o kadar yok
Acil lazımYa 2 ay 3 ay daha bekle 500 TL daha koy al 3.5 k ya