Neler Yeni

3000 TL Yİ GEÇMEYEN OYUNCU KULAKLIĞI

KediSever

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
74
İsim
Efta
3000 TL bütçem var
Uzun saat oyun oynayabilcem
iyi mikrofonlu Bi kulaklık öneresii
500tl bütçe daha çık hyperx cloud 3 wireless al.
Mesaj otomatik birleştirildi:

kablosuzun sorunları var

kablolusu daha stabil sorunları yok
Kablosuzunun ne sorunu varmış? Kullanıyorumda bilmediğim bir problemi var herhalde :D

Çöp :D 5-6 ay kullanımda belli ediyor kendini :D 2 kere razer kulaklık kullandım 2 sinde de kronik sorunu çıkıyor ortaya ve sert plastik gövdesi yüzünden başı da sıkıyor

He servis bulması da cabası onu katmıyorum bile :D
Razer gerçekten kulaklık tarafında fp ürünler sunuyor bazen ama gerçekten kötü bence diğerlerine göre. Klavyelerini ve mikrofonlarini çok severim.

500tl bütçe daha çık hyperx cloud 3 wireless al.

Kablosuzunun ne sorunu varmış? Kullanıyorumda bilmediğim bir problemi var herhalde :D

Razer gerçekten kulaklık tarafında fp ürünler sunuyor bazen ama gerçekten kötü bence diğerlerine göre. Klavyelerini ve mikrofonlarini çok severim.
Valla 2. razer kulaklığım ilk razer ürünüm de servis çok zorlamama rağmen sıfırıyla değiştirmişti fakat servis yeri de değişti servis bulmakta zor bir daha tövbe yarı fiyatına olsa belki düşünebilirim diğer türlü raze almam aldırtmam

KediSever

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
74
İsim
Efta
Valla 2. razer kulaklığım ilk razer ürünüm de servis çok zorlamama rağmen sıfırıyla değiştirmişti fakat servis yeri de değişti servis bulmakta zor bir daha tövbe yarı fiyatına olsa belki düşünebilirim diğer türlü raze almam aldırtmam
Arkadaşımda benzer sorunları yaşamıştı. Bende sorun yaşarsam hyperx'e facebooktan yazıyorum istediğimde kulaklık pedi falan yolluyorlar işte :D

Arkadaşımda benzer sorunları yaşamıştı. Bende sorun yaşarsam hyperx'e facebooktan yazıyorum istediğimde kulaklık pedi falan yolluyorlar işte :D
:D Çok gördüm burada razer'da sorun yaşayanı

Top Bottom