- Konu Sahibi Konu Sahibi
800 TLFiyat?
800 TLFiyat?
800'e alınmaz bence o fiyatlarda GTX 960 falan alınır veya bulabilirsen RX 470 veya GTX 970.800 TL
800 TL
Mesaj otomatik birleştirildi:
Bildiğin Sessiz varmi bu fiyat'da
Hocam Tavsiye için Teşekkürler. Şöyle yapmayi düşünüyorum üstüne biraz daha para ekleyip RX560 4 GB 2.El bulamazsam sıfır almayı düşünüyorum.800'e alınmaz bence o fiyatlarda GTX 960 falan alınır veya bulabilirsen RX 470 veya GTX 970.
Ekran Kartı Fiyatları, İkinci El ve Sıfır seçenekleriyle sahibinden.com'da
Ekran Kartı fiyatları, ikinci el ve sıfır seçenekleriyle alışverişte ilk adres sahibinden.com'dawww.sahibinden.com
Sıfır kart alınmaz bence bu bütçede. 2. elden GET ile almak daha mantıklı. Özellikle 1000 TL bu karta hayatta verilmez.Hocam Tavsiye için Teşekkürler. Şöyle yapmayi düşünüyorum üstüne biraz daha para ekleyip RX560 4 GB 2.El bulamazsam sıfır almayı düşünüyorum.
rx 560 4gb fiyat - Google Alışveriş
www.google.com
Bu olurmu sizce
RX 560 alınmaz hocam bu fiyata ikinci elde sıfır da alınmaz.Hocam Tavsiye için Teşekkürler. Şöyle yapmayi düşünüyorum üstüne biraz daha para ekleyip RX560 4 GB 2.El bulamazsam sıfır almayı düşünüyorum.
rx 560 4gb fiyat - Google Alışveriş
www.google.com
Bu olurmu sizce
Çok güzelde kasa nerede ? Uzay montajmı yapıcaksınız.3000 TL ye Pc toplayacagim sağolsun forumdaki arkadaşlar bu parçalari önerdi. Son kez sorayim dedim belki daha iyi tavsiye vermek isteyen olur diye
Intel i3-10100F Dört Çekirdek 3.60 GHz İşlemci Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Intel i3-10100F Dört Çekirdek 3.60 GHz İşlemci fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Intel i3-10100F Dört Çekirdek 3.60 GHz İşlemci özelliklerini incele, 2.199,15 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Asus PRIME H410M-F Intel LGA1200 DDR4 Micro ATX Anakart Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Asus PRIME H410M-F Intel LGA1200 DDR4 Micro ATX Anakart fiyatlarını Akakçe ile takip et! Asus PRIME H410M-F Intel LGA1200 DDR4 Micro ATX Anakart özelliklerini incele, fırsatları kaçırma!www.akakce.com
Neoforza 8 GB 3000 MHz DDR4 NMUD480E82-3000DB11 Ram Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Neoforza 8 GB 3000 MHz DDR4 NMUD480E82-3000DB11 Ram fiyatlarını Akakçe ile takip et! Neoforza 8 GB 3000 MHz DDR4 NMUD480E82-3000DB11 Ram özelliklerini incele, fırsatları kaçırma!www.akakce.com
Patriot 240 GB Burst PBU240GS25SSDR 2.5" SATA 3.0 SSD Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
Patriot 240 GB Burst PBU240GS25SSDR 2.5" SATA 3.0 SSD arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul.www.akakce.com
FSP Hydro K 500W Power Supply Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz FSP Hydro K 500W Power Supply fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! FSP Hydro K 500W Power Supply özelliklerini incele, 2.011,05 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Ekran kartini 2. El RX560 4 GB almayi düşünüyorum geriye kalan parayla
Sizce iyi mi? ? Oynayacagim oyunlar ( GTA5 -CS:GO - Valorant )
Aynen şimdi üsteki arkadaş GTX 970 atti onun fiyatini 700 indirip almayi düşünüyorum şimdilikSıfır kart alınmaz bence bu bütçede. 2. elden GET ile almak daha mantıklı. Özellikle 1000 TL bu karta hayatta verilmez.
Aynen Hocam senin attigin Çok güzel Teşekkür ederim Adam pazarlikta yapiyormuş 700 inidirp alirim. Tekrar Teşekkür ederimRX 560 alınmaz hocam bu fiyata ikinci elde sıfır da alınmaz.
GTX 970 bulamadın 960 al.
800 TL hocam.GPU için ayırılan bütçe nedir? Belki daha iyi bir şey bulabiliriz. Bulamasak bile güzel sistem olmuş.
Hocam Kasayi 2.EL alacağim ucuzaÇok güzelde kasa nerede ? Uzay montajmı yapıcaksınız.
Aynen şimdi üsteki arkadaş GTX 970 atti onun fiyatini 700 indirip almayi düşünüyorum şimdilik
Aynen Hocam senin attigin Çok güzel Teşekkür ederim Adam pazarlikta yapiyormuş 700 inidirp alirim. Tekrar Teşekkür ederim
800 TL hocam.
Hocam Kasayi 2.EL alacağim ucuza
Teşekkürler Hocam.Ekran Kartı Fiyatları, İkinci El ve Sıfır seçenekleriyle sahibinden.com'da
Ekran Kartı fiyatları, ikinci el ve sıfır seçenekleriyle alışverişte ilk adres sahibinden.com'dawww.sahibinden.comEkran Kartı Fiyatları, İkinci El ve Sıfır seçenekleriyle sahibinden.com'da
Ekran Kartı fiyatları, ikinci el ve sıfır seçenekleriyle alışverişte ilk adres sahibinden.com'dawww.sahibinden.com
Ne demek, rica ederim.Teşekkürler Hocam.