Neler Yeni

3000 TL'ye Kulaklık Önerisi Lazım?

Dartagnan

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
40
İsim
İsmail Genç
Bütçe
3000
Herkese iyi akşamlar. Şuanda Rampage Fury X bluetooth kulaklığını kullanıyorum. Kafa yapım büyük olduğu için her kulaklık kafama tam oturmuyor o yüzden büyük ve geniş bir kulaklık arıyorum. 3000 TL'yi elinizden geldiğince geçmezseniz sevinirim. Genellikle FPS tarzı oyunlar oynuyorum o yüzden ona uygun bir kulaklık olursa benim için daha iyi olur.

SRooX

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
163
İsim
Selahattin darılmaz
Herkese iyi akşamlar. Şuanda Rampage Fury X bluetooth kulaklığını kullanıyorum. Kafa yapım büyük olduğu için her kulaklık kafama tam oturmuyor o yüzden büyük ve geniş bir kulaklık arıyorum. 3000 TL'yi elinizden geldiğince geçmezseniz sevinirim. Genellikle FPS tarzı oyunlar oynuyorum o yüzden ona uygun bir kulaklık olursa benim için daha iyi olur.
yıllardır kullandığım cloud II yi öneririm, cloud III ve wirless modelinide kullandım kablolu cloud III ü sattım wirless i kardeşime hediye ettim.

Dartagnan

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
40
İsim
İsmail Genç
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
yıllardır kullandığım cloud II yi öneririm, cloud III ve wirless modelinide kullandım kablolu cloud III ü sattım wirless i kardeşime hediye ettim.
cloud 3 wireless mı cloud 2 mi peki?

SRooX

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
163
İsim
Selahattin darılmaz
cloud 3 wireless mı cloud 2 mi peki?
cloud II aga , cloud III wirlessi aldım driverleri kurdum 1-2 gün denedim sonra kardeşime hediye ettim cloud II ninde padleri değişip devam ettim .
2016 dan belli benimle beraber bu kral kulaklık.

Dartagnan

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
40
İsim
İsmail Genç
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
cloud II aga , cloud III wirlessi aldım driverleri kurdum 1-2 gün denedim sonra kardeşime hediye ettim cloud II ninde padleri değişip devam ettim .
2016 dan belli benimle beraber bu kral kulaklık.
Eyvallah hocam.

SRooX

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
163
İsim
Selahattin darılmaz
Eyvallah hocam.
hocam bu arada cloud II nin ara ara stok sıkıntısı oluyor mesela şu an öyle amazon.com 2999 tl den ara ara stok atıyor fazla para verme , şimdiden hayırlı olsun.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,039,806
Üyeler
164,915
Son üye
enes217
Top Bottom