Beyaz anakart istiyorsan zaten tek seçeneğin B550-A diye biliyorum X570 zaten alamazsınHocam sizde de B550 varmış
Bende almayı düşünüyorum, sizce alınır mı ?
Hocam ram olarak buna bakabilirsiniz, ilk attığım ramler fazla kaçmış haklısınız. Daha üst model bir ram isterseniz de yine Corsair Dominator beyaz ramler var ona da göz atabilirsiniz.
Beyaz anakart istiyorsan zaten tek seçeneğin B550-A diye biliyorum X570 zaten alamazsın
Onun dışında X570 in B550’ye tek avantajı işlemci hatlarının PCIE 4.0 olması ama o bayağı gereksiz bir şey
Yine size kalmış bir şey hocam 32 yeter derseniz bu modellerin 32lik olanlarına da bakabilirsiniz.32 GB yeterli oluyor aslında hocam.
Şu anda da 32 GB kullanıyorum ama GPU ve CPU çok zorlanıyor.
Ya 4 tane https://www.akakce.com/siparis/?p=688838125&ref=akakce&v=1.57&z=134Evet, bütçeme uygun olursa bunu alabilirim ve tabii stok gelince
Çipleri güzel değil bunlarında.
Hocam ram olarak buna bakabilirsiniz, ilk attığım ramler fazla kaçmış haklısınız. Daha üst model bir ram isterseniz de yine Corsair Dominator beyaz ramler var ona da göz atabilirsiniz.
Bu bütçede B550-A ne kadar mantıklı emin değilim.O zaman Asus ROG Strix B550-A en mantıklısı gibi.
Ve çok da güzel![]()
Bütçe rahatça yetiyor, 5950X bile alınabilir.Açıkçası 12 çekirdek gayet yeterli bence![]()