Hocam ben bu GPU dan şüpheliyim.
Bolca RGB var üstünde ama performansı düşük olabilir.
Bunun yerine iyi bir 3080 daha iyi olur gibime geliyor.
Palit e karşı ön yargım yok ama bu modelden çekindim biraz.
Hocam ben bu GPU dan şüpheliyim.
Bolca RGB var üstünde ama performansı düşük olabilir.
Bunun yerine iyi bir 3080 daha iyi olur gibime geliyor.
Palit e karşı ön yargım yok ama bu modelden çekindim biraz.
Siz bilirsiniz hocam testlerine vs. bakabilirsiniz. Bu arada beyaz bir X570 ve sıvı soğutma bulamadığım için eklemedim. ASUS Prime X570 var ama o da hem tamamen beyaz değil hem de giriş seviye bir X570. Sıvı soğutma olarak da beyaz bir sıvı soğutma modeli bilmiyorum. Daha iyi bilen arkadaşlar yardımcı olurlar.
Hocam 3090 gerekli değil o kadar.
Olursa çok iyi olur tabii ama 3080 de olur çünkü zaten 3090 fazla bana biraz.
Onu alırsam diğer parçalara çok para kalmıyor ve benim için beyaz sistem olması önemli.
Oda mobilyalarımı tamamen kendim yaptım ve bu yüzden renkler hep beyaz, gir ve siyah.
Kullanımı en kolay malzama renkleri
Mesaj otomatik birleştirildi:
Bu parçalar nasıldır, bunları kullanabilir miyim ?
The ROG Strix GeForce RTX™ 3080 White OC Edition 10GB GDDR6X featuring a white color scheme, Axial-tech fan design, 0dB technology, 2.9-slot Design, Dual BIOS, Auto-Extreme Technology, SAP II, MaxContact Technology, and more.
<p>Get Amplified with the ZOTAC GAMING GeForce RTX™ 30 Series based on the NVIDIA Ampere architecture. Built with enhanced RT Cores and Tensor Cores, new streaming multiprocessors, and superfast GDDR6X memory, the ZOTAC GAMING GeForce RTX 3080 Trinity OC White Edition gives rise to amplified...
www.zotac.com
Mesaj otomatik birleştirildi:
Hocam başlığa onu yazmama sebebim insanların gözüne sokmak istemememdi
En ucuz FSP HYDRO PTM 1200 LIQUID COOLER 1200 W Power Supply fiyatlarını Akakçe ile takip et! FSP HYDRO PTM 1200 LIQUID COOLER 1200 W Power Supply özelliklerini incele, fırsatları kaçırma!
Hocam ram olarak buna bakabilirsiniz, ilk attığım ramler fazla kaçmış haklısınız. Daha üst model bir ram isterseniz de yine Corsair Dominator beyaz ramler var ona da göz atabilirsiniz.