Demek istediği 3060 Tİ 30K ya değmez3070 alacam da 3060 ti da olur sanırım araların güç tüketim farkı ve 10 fps farkı var
Daha demin klavyesi mouseu kulaklığı ile 3060 lı sistem gördüm 17K idi bu zamanda değmiyormuş hocam araştırın.aynen ama bu zamanda değiyor mağlesef
Evet mağlesefDaha demin klavyesi mouseu kulaklığı ile 3060 lı sistem gördüm 17K idi bu zamanda değmiyormuş hocam araştırın.
Flexy Silver PBM | Intel i5 12600K | 16 GB DDR5 | MSI RTX 4070 Super 12 GB | 500 GB SSD Hazır Sistem - incehesap.com
Hemen incele, avantajlı fiyatlarla satın al!www.incehesap.com
Hayatını kurtarmaya geldim knk dua et bana, Eylül e1 al güven banaBenim aklımda bunlar var
ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası
ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyasıwww.itopya.comMonitör dahil değilSinerji DaggerDale Ryzen 5 8400F 16GB 1TB NVMe M.2 SSD Sapphire Radeon Pulse 12GB RX7700XT Sistem Tavsiyesi
Sinerji DaggerDale Ryzen 5 8400F 16GB 1TB NVMe M.2 SSD Sapphire Radeon Pulse 12GB RX7700XT Sistem Tavsiyesi fiyatı ve teknik özellikleri için hemen Sinerji Bilgisayar'a gelin ve en iyi fiyatlar ile sahip olunwww.sinerji.gen.tr
Ben işte gaming genin bu özelliğini sevmiyor özelleştirme yaoamıyorsunnEYLUL-E1 / INTEL i5-10400F / ASUS Radeon RX 6700 XT DUAL 12GB / 16GB RAM / 500GB SSD Gaming Bilgisayar
EYLUL-E1 oyuncu bilgisayarı INTEL i5-10400F ve RX 6700 XT ekran kartı ile üst seviye oyun deneyimini en uygun fiyat ile sunmak için tasarlandı.www.gaming.gen.tr
Ben 23.5 a aldım 1.5 hafta önce snrm
Knk al sonra eklersin abine güven ben aldım para olunca sıvı soğutma ve ssd ekliyecem hatta belki sıvı soğutma almam bile işlemci 65 den yukarı çıkmıyor oyunlarda genelde 60Ben işte gaming genin bu özelliğini sevmiyor özelleştirme yaoamıyorsunn
yalnız duayı unutma Bu arada 1klık kulaklık artı 350 lik mouse artı klavye veriyor yanındaBen işte gaming genin bu özelliğini sevmiyor özelleştirme yaoamıyorsunn
Tamamdır bakacam buna daKnk al sonra eklersin abine güven ben aldım para olunca sıvı soğutma ve ssd ekliyecem hatta belki sıvı soğutma almam bile işlemci 65 den yukarı çıkmıyor oyunlarda genelde 60
Mesaj otomatik birleştirildi:
yalnız duayı unutma Bu arada 1klık kulaklık artı 350 lik mouse artı klavye veriyor yanında
Bir de orada bir video var o videoyla sistemin neredeyse hiçbir benzerliği yokKnk al sonra eklersin abine güven ben aldım para olunca sıvı soğutma ve ssd ekliyecem hatta belki sıvı soğutma almam bile işlemci 65 den yukarı çıkmıyor oyunlarda genelde 60
Mesaj otomatik birleştirildi:
yalnız duayı unutma Bu arada 1klık kulaklık artı 350 lik mouse artı klavye veriyor yanında
amazonda oluyor uyguna bulursun yarı fiyata gelir hocamEmin misin bence çok daha pahalı olur
Mesala 3070 in en kötü fiyatı 25 k