3000 altı kesinlikle alınır gibi 1 2 haftadır bakınıyorum.alınır mı sizce 3000tl ye? Satıcısı HB olsa keşke
2950 ye arkadaşın üstte attığı linkte var. kalitesi de iyi gözüküyor. g213 mevcutta kullanıyorum ve memnunum aslında3000 altı kesinlikle alınır gibi 1 2 haftadır bakınıyorum.
Bu arada umuyorum tekrar stoğa gelir ve ucuz bir şekilde alırız.
İkisi de red switch, Asus RX Switch'i 4 ayaklı ve RGB'si tuşun tam ortasında, böylece ışık daha güzel gözüküyor ve tuş daha dengeli, sarsıntı payı kalmıyor. Cherry MX ise ortada tek ayağı var + şeklinde, bundan dolayı RGB tuşun biraz yukarısına doğru yerleştirilmişti sanırım, bu yüzden ışığı ulaşamadığı yerler olabilir, emin değilim, tuşta da biraz da olsa tek ayaklı olmasından kaynaklı biraz sarsıntı yapı var.Bu asusun cherrysini mi önerirsin yoksa rog nx anahtarları yani arada nasıl fark var
Hafiflik çok sorun olmuyor fakat hissiyat önemli yani mavinin click sesine bayılıyorum fakat baş ağrıtır diye bulaşmıyorum
Mekanik hissiyatı çok farklı o yüzden geçmekte fayda var2950 ye arkadaşın üstte attığı linkte var. kalitesi de iyi gözüküyor. g213 mevcutta kullanıyorum ve memnunum aslında
hayırlı olsun, vardı mı elinize? vardı ise nasıl ilk izlenimlerinizhttps://www.n11.com/urun/asus-rog-s...yuncu-klavye-1954622?magaza=betaplusteknoloji dün sipariş verdim birazdan elimde olur. 2 ay kadar klavye baktım en son bunu aldım geçtim, eskisi kadar tam boy klavye bulmak zor.
Açtım arkadaşıma geçtim orda test ettim. klavye aşırı kaliteli, ses seviyesini merak ediyordum asla yüksek bir sesi yok rahatsız etmez. Şuan klavyeyle yazı yazmak kadar zevklisi yok. Bu fiyat bandında kesinlikle bu klavye alınır. Arkadaşımla test ediyorduk o da sipariş verdihayırlı olsun, vardı mı elinize? vardı ise nasıl ilk izlenimleriniz
Yollar mısın ayrıca şeyi merak ettim ses var ama dimi yani 0 ses istemiyorum birazda o mekanik sesi olsunAçtım arkadaşıma geçtim orda test ettim. klavye aşırı kaliteli, ses seviyesini merak ediyordum asla yüksek bir sesi yok rahatsız etmez. Şuan klavyeyle yazı yazmak kadar zevklisi yok. Bu fiyat bandında kesinlikle bu klavye alınır. Arkadaşımla test ediyorduk o da sipariş verdi
Biraz daha kullanım sonrası konu açarım hocam elimde fotoğraflarda mevcut merak edenlere konu altına atabilirim.
Klavye güzel fakat garantisi yok ve şehirdışı uğraşmak istememİlanda olan klavyemi düşünebilirsiniz arkadaşların dediği klavyenin bir üst modeli sıfır hala duruyorBursa - ASUS ROG STRIX SCOPE 2 RX AURA SYNC RGB MEKANİK TÜRKÇE KLAVYE
kutusu kapalı hiç açılmadı ihtiyaç olmadığı ve kablosuz klavye istediğim için satıyorum.Garantisi devam etmektedir görsel ekledim.forum.donanimarsivi.com
Klavyenin 24 ay garantisi varYollar mısın ayrıca şeyi merak ettim ses var ama dimi yani 0 ses istemiyorum birazda o mekanik sesi olsun
Mesaj otomatik birleştirildi:
Klavye güzel fakat garantisi yok ve şehirdışı uğraşmak istemem
Fotoğraflarda garanti sorgulama ekranı mevcutGarantiden değişen ürün değil mi ? Onlar eski ürünün garantisinden devam ediyor