Hayır ama emin değilim.peki DLSS işlemciye yük bindirir mi?
Kesinlikle satma. Evo modeli çok iyi soğutmaya sahip ve aynı performansı veriyorlar.arkadaşlar öncelikle ben da2 sahibiyim ve 5600xt evo ekran kartımı öylesine satışa koydum 3000TL civarlarında teklifler vs vs geldi sizce satmalımıyım satarsam 3 bine kadar hangi 2060 ı almalıyım
Gerek yok. Satarsan biraz daha para koyup 3000 serisi alırsınpeki super alırsam?
Neden öylesine? Elindeki kart mükemmel bir soğutma, görünüş, ve performansa sahip. RTX 2060 için satmayın. 2060 Minecraft'ta RTX modunda 60 FPS bile veremiyor. Sırf DLSS için elinizdeki kartı kaybetmeyin.arkadaşlar öncelikle ben da2 sahibiyim ve 5600xt evo ekran kartımı öylesine satışa koydum 3000TL civarlarında teklifler vs vs geldi sizce satmalımıyım satarsam 3 bine kadar hangi 2060 ı almalıyım
arkadaşlar öncelikle ben da2 sahibiyim ve 5600xt evo ekran kartımı öylesine satışa koydum 3000TL civarlarında teklifler vs vs geldi sizce satmalımıyım satarsam 3 bine kadar hangi 2060 ı almalıyım
knk sadece ekran kartı sistem değil ayrıca ben hangi kartlardan bahsediyorum sen 1660 diyorsunRTX 2060 - Google Alışveriş
www.google.comMesaj otomatik birleştirildi:
BUNU ÖZELLEŞTİRİP AL SSD ÇIKAR1660Tİ YAP İŞLEMCİ FELAN GELİŞTİR 6176OOLUYORAquarius 5A | Game Garaj
Sınıfının en güçlü işlemci ve ekran kartı modellerine sahip Aquarius 5A oyuncu masaüstü bilgisayarı en uygun fiyatlarla GameGaraj'dawww.gamegaraj.com