Neler Yeni

3000TL Bandında F/P Sistem Geliyor!!!

YavuzZX

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
274
İsim
Yavuz Balıkçıoğlu

YavuzZX

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
274
İsim
Yavuz Balıkçıoğlu
Tamam.
Abdullah Hacıgül buranın sahibi falan değil aynen.
sahibi olması birşeyi değiştirmiyor en kaliteli teknoloji forumu burası olduğu için kullanıyor olabilir ve bu seni zerre alakadar etmez

Akın Taşkan

80+ Silver
En İyi Cevap
1
sahibi olması birşeyi değiştirmiyor en kaliteli teknoloji forumu burası olduğu için kullanıyor olabilir ve bu seni zerre alakadar etmez
O zaman başındaki adama ''gözümde bitti'' gibi değersizleştiren ifadeler kullandıktan hala adamın forumundaysa ben de
İSTEDİĞİMİ söylerim, İSTEDİĞİM gibi konuşurum bu da seni 1 toz taneciğinin sentilyonda biri kadar bile alakadar etmez!
Mesaj otomatik birleştirildi:

Herkes eleştirilebilir Abdullah kardeşimiz de,
Burada foruma katkı sağlayan herkesin hakkı var, ayrıca bizim buradaki aktivitelerimiz para kazandırıyor sahibine :)
Eleştiri de bir sorun yok. Sorunlu kısım, eleştirirken kullandığı sözlerle yaptığı hareketlerin çelişmesidir.

Son düzenleme:

YavuzZX

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
274
İsim
Yavuz Balıkçıoğlu
O zaman başındaki adama ''gözümde bitti'' gibi değersizleştiren ifadeler kullandıktan sonra buraya gelirse ben de
İSTEDİĞİMİ söylerim, İSTEDİĞİM gibi konuşurum bu da seni 1 toz taneciğinin sentilyon biri kadar bile alakadar etmez!
adamı değersizleştirmemiş, kendi gözünde artık önemli bir insan olarak görmediğini söylemiş yani sedece kendi içinde olan bir şey. burası bir internet sitesi ve her insan teknoloji hakkında sorunlarını veya merak ettiklerini yazsın diye kuruldu. eğer sadece aboneler veya kendisini sevenler için olsaydı internet sitesi kurmazdı. bir hater pcsi hakkında sorun yaşarsa sence niye diğer forumları kullansın ? en hızlı ve en kesin cevap alabileceği yer burası tabii ki burayı kullanacak. senin dediğin şey ".. partiden nefret ediyorum o yüzden onların yaptığı hiçbirşeyden ihityacım olsada faydalanmıyorum" demek gibi aşşırı saçma haterlik ile aynı şeye giriyor. ayrıca istediğimi söylerim ne. sen nesin,kimsin. asla tanımadığın bir insan hakkında ne istersem söylerim mantığı çok yanlış bir mantık. tam tersi, tanımadığın insanlara karşı kelimelerini çok dikkatli seçmelisin ve şu sondaki toz parçasının sentilyon tanesi kadar falan olan kısım çok gereksiz uzatmışşın. böyle yapıp laf soktuğunu falan mı sanıyorsun anlamıyorum

YavuzZX

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
274
İsim
Yavuz Balıkçıoğlu

Akın Taşkan

80+ Silver
En İyi Cevap
1
adamı değersizleştirmemiş, kendi gözünde artık önemli bir insan olarak görmediğini söylemiş yani sedece kendi içinde olan bir şey. burası bir internet sitesi ve her insan teknoloji hakkında sorunlarını veya merak ettiklerini yazsın diye kuruldu. eğer sadece aboneler veya kendisini sevenler için olsaydı internet sitesi kurmazdı. bir hater pcsi hakkında sorun yaşarsa sence niye diğer forumları kullansın ? en hızlı ve en kesin cevap alabileceği yer burası tabii ki burayı kullanacak. senin dediğin şey ".. partiden nefret ediyorum o yüzden onların yaptığı hiçbirşeyden ihityacım olsada faydalanmıyorum" demek gibi aşşırı saçma haterlik ile aynı şeye giriyor. ayrıca istediğimi söylerim ne. sen nesin,kimsin. asla tanımadığın bir insan hakkında ne istersem söylerim mantığı çok yanlış bir mantık. tam tersi, tanımadığın insanlara karşı kelimelerini çok dikkatli seçmelisin ve şu sondaki toz parçasının sentilyon tanesi kadar falan olan kısım çok gereksiz uzatmışşın. böyle yapıp laf soktuğunu falan mı sanıyorsun anlamıyorum
İlkokul 3'e seni de yolluyoruz. Gözümden düştü deyiminin anlamı nedir?

Ben durduk yere söz söylemiyorum gerekçem de aha burada:
O zaman başındaki adama ''gözümde bitti'' gibi değersizleştiren ifadeler kullandıktan hala adamın forumundaysa...

Sözlerim hakaret içermemekte. Özenle seçiyorum kelimelerimi.
Laf sokmuyorum bana gelen üslupla cevap veriyorum sadece.

AyıBoann

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
208
İsim
Mehmet bekçi
Ben göresiye çoktan tükenmiş olur

Dahası  
Reaksiyon skoru
12,190
İsim
Murat Orhan
Apu olacaktır. Gelmesine bile gerek yok ki zaten bu fiyat bandına bu olur en fazla.

MelodyRie

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
44
İsim
Mert ÖĞÜT
Senin yaptığın eleştiri falan değil, ''gözümde bitti'' diyorsun:
Ne demek bu: Bu adan artık benim için değersiz, hiçbir şey.
Ama hala forumundasın. Değersiz, hiçbir şey olarak gördüğün adamın forumunda ne arıyorsun o zaman
sANa nE
HhaahaHahAh
Bir insan kendiyle bu kadar neden çelişir ki?

Anlatmak istediğin şey o değildi madem
3. sınıfa geri dön
(deyimler ve atasözleri)

Evet kullanmıyorum.

Ülke yalnız cumhurbaşkanının değil ama bu forum Abdullah abinin!

Ama benim bir dediğim birini tutmaz, tükürdüğümü yalarım diyorsan da kendin bilirsin

Aslında bir dakika böyle biriyle neden vakit kaybettim ki?
Puahahahahaaha bana ne lan hahahahahaha
açın yolu kardeşimiz ilkokul yıllarına dönücek

Top Bottom