Yavuz241
80+ Bronze
Videoyu ne zaman görürsem o zaman girerim.Evet
Mesaj otomatik birleştirildi:
Stok bittikten sonra gir![]()
Videoyu ne zaman görürsem o zaman girerim.Evet
Mesaj otomatik birleştirildi:
Stok bittikten sonra gir![]()
İnşAllah 1050ti sistem çıkatDonanım arşivi tarafından geliyor. Yarın gelecekmiş.
Alıntıyı görüntüle
dostum yanlıs anlama burda adam işini kötü yapıyor vs demiyorum adam yaptıgı işi hakkıyla yapıyor su an geldiği konumuda sonuna kadar hakediyor o dönem yaptıgı biraz click bait gibiydi gurbetçi özel videosundan bir süre önce asgari ücrete sistem gelicek dedi bütçesi düşük olanlar tabi heycanla bekledi sonra çat " asgari ücret ile pc toplama grubetci özel " cıktı attııgın video 5 aralık tarihli videoşimdi diyeceksin eski asgari ücret ile pc çıkaracağım dediğinde bunu da yaptı sadece almanya değil
Bomboş bir insansın seninle polemiğe bile girmem tekrar benimle muhatap olmazsan sevinirim. Senin gibi birine laf anlatmaya bile zaman harcamaya gerek yok. İstediğim yerde , istediğim forumda gezerim. istediğim kişiyide saygı çerçevesinde eleştirirm bu seni hiç ama hiç alakadar etmez. varsa bir sıkıntın orda rapor et butonu var kendini yoracağına ordan şikayet edersin beni gerekirse forumdan banlanırım bu kadar kolay .Senin yaptığın eleştiri falan değil, ''gözümde bitti'' diyorsun:
Ne demek bu: Bu adan artık benim için değersiz, hiçbir şey.
Ama hala forumundasın. Değersiz, hiçbir şey olarak gördüğün adamın forumunda ne arıyorsun o zaman
sANa nE
HhaahaHahAh
Bir insan kendiyle bu kadar neden çelişir ki?
Anlatmak istediğin şey o değildi madem
3. sınıfa geri dön
(deyimler ve atasözleri)
Evet kullanmıyorum.
Ülke yalnız cumhurbaşkanının değil ama bu forum Abdullah abinin!
Ama benim bir dediğim birini tutmaz, tükürdüğümü yalarım diyorsan da kendin bilirsin
Aslında bir dakika böyle biriyle neden vakit kaybettim ki?
Puahahahahaaha bana ne lan hahahahahaha
İnşallahİnşallah alıcam![]()