Akın Taşkan
80+ Silver
- En İyi Cevap
- 1
Tabi insanın o videodaki tepkimin neye olduğunu anlaması için belirli bir kapasitesi olması gerekir ve yıllardır onlarca sistem yapıp, kitleme her zaman istisnasız her zaman fiyatına göre en iyisini sunan birisi olarak bu yorumu yapan birinin düşüncesinin benim için çöp kadar kıymeti yoktur.Asgari ücret ile f/p sistem cıkartıcam deyip sonra almanyanın asgari ücreti ile sistem cıkartıp videoyada "GURBETCİ ÖZEL" yazdıgınde benim gözümde bitti.
DA-SISTEM5'ten selamlarTabi insanın o videodaki tepkimin neye olduğunu anlaması için belirli bir kapasitesi olması gerekir ve yıllardır onlarca sistem yapıp, kitleme her zaman istisnasız her zaman fiyatına göre en iyisini sunan birisi olarak bu yorumu yapan birinin düşüncesinin benim için çöp kadar kıymeti yoktur.
İnsan doyumsuz bir çukur ne şu zamanda yaptığım 8999TL'lik RTX 2060'lı sistemden bahsedeceğim ne de zamanında 2999TL'ye yaptığım RX 580'li sistemden, insan oğlu popüler olanı yerme eğilimindedir bu psikoloji ile ilerlemeyi seçer 100 güzel hareket yaparsın 1 harekette tökezlersen sana güler seni kötüler başınız yaş aldıkça anlarsınız.
max 1050 ti dır benceSistem bence ya apu yada 1650 falan.