Evil Belief
80+ Platinum
- En İyi Cevap
- 10
HD+ olması ve 274 PPI olması gibiNiye ki hocam ne gibi bir şok?
HD+ olması ve 274 PPI olması gibiNiye ki hocam ne gibi bir şok?
Evet fark var. Ama oyun oynamadığınız için gerek yok.Hocam ben oyun oynamam mobil oyunlar kötü benim için. 90HZ ile 60HZ arasında çok fark var mı?
M21 mi diyorsunuz yani şimdi?HD+ olması ve 274 PPI olması gibi
Yok herhangi bir şey demiyorum. Ekranını kendi gözünüzle görmeden almayın diyorum sadece. Beni rahatsız etmişti, belki sizi etmez.M21 mi diyorsunuz yani şimdi?
Anladım hocam peki sizce hangi telefonu almalıyım X3 NFC(2.el), Note 8 Pro(2.el), M22, M21Yok herhangi bir şey demiyorum. Ekranını kendi gözünüzle görmeden almayın diyorum sadece. Beni rahatsız etmişti, belki sizi etmez.
3000 tl lik telefonda oyun oynanmadığı için yüksek hz e ihtiyaç var hangi oyunda 90 fps verecek ki oyun oynamadığınız için gerek yok diyorsunEvet fark var. Ama oyun oynamadığınız için gerek yok.
Şu anki fiyatı 4300Hocam ben 1 ay önce o fiyata Redmi note 10S almıştım memnunum cihazdan
Yurtdışı cihaz aldım şuanki piyasada yurtdışı cihazlar tek çözümŞu anki fiyatı 4300
Onlar nasıl oluyor hocam nasıl kullanıyorsunuz?Yurtdışı cihaz aldım şuanki piyasada yurtdışı cihazlar tek çözüm
Genel kullanım, ekran, yazılım, kameraya önem veriyorsanız bence M21. Performans içinse Xiaomi-Poco.Anladım hocam peki sizce hangi telefonu almalıyım X3 NFC(2.el), Note 8 Pro(2.el), M22, M21
Akıcı olmasını istiyorum hocam kamera orta olsa yeterli 2. el de olur kararsızım.Genel kullanım, ekran, yazılım, kameraya önem veriyorsanız bence M21. Performans içinse Xiaomi-Poco.