Musty? 80+ Bronze Katılım 24 Mayıs 2020 Mesajlar 604 Dahası Reaksiyon skoru 259 İsim Mustafa TURNA 7 Ocak 2025 #1 Bütçe 3000 oyun için klavye alıyorum kabloluda olabilir farketmez önerilerinizi bekliyorum teşekkürler
Swerv 80+ Silver Katılım 12 Haziran 2022 Mesajlar 3,412 Dahası Reaksiyon skoru 1,225 İsim Efe Kırmaz 7 Ocak 2025 #2 Musty? yazmış: oyun için klavye alıyorum kabloluda olabilir farketmez önerilerinizi bekliyorum teşekkürler Devamı için tıklayın... full klavye istiyorsan asus rog scope önerebilirim.
Musty? yazmış: oyun için klavye alıyorum kabloluda olabilir farketmez önerilerinizi bekliyorum teşekkürler Devamı için tıklayın... full klavye istiyorsan asus rog scope önerebilirim.
ÇağdaşKsK 80+ Bronze Katılım 5 Aralık 2021 Mesajlar 1,214 Dahası Reaksiyon skoru 466 İsim Çağdaş Alkan 7 Ocak 2025 #3 Musty? yazmış: oyun için klavye alıyorum kabloluda olabilir farketmez önerilerinizi bekliyorum teşekkürler Devamı için tıklayın... ASUS ROG Strix Scope RX RED Switch IP57 Su Geçirmez ve Toza Dayanıklı Türkçe Optik Mekanik Gaming Klavye Özel ROG RX Red Optik Mekanik Anahtarlara sahip ilk mekanik RGB oyuncu klavyesi ROG Strix Scope RX ile önünüze geleni devirin. www.gaming.gen.tr
Musty? yazmış: oyun için klavye alıyorum kabloluda olabilir farketmez önerilerinizi bekliyorum teşekkürler Devamı için tıklayın... ASUS ROG Strix Scope RX RED Switch IP57 Su Geçirmez ve Toza Dayanıklı Türkçe Optik Mekanik Gaming Klavye Özel ROG RX Red Optik Mekanik Anahtarlara sahip ilk mekanik RGB oyuncu klavyesi ROG Strix Scope RX ile önünüze geleni devirin. www.gaming.gen.tr
Musty? 80+ Bronze Katılım 24 Mayıs 2020 Mesajlar 604 Dahası Reaksiyon skoru 259 İsim Mustafa TURNA 7 Ocak 2025 Konu Sahibi Konu Sahibi #4 Iyi bir klavye sanirim teşekkürler