bir kaç tane gördüm bu fiyatlara ama güzel mi değil mi tartışılırBu fiyata bulamayabilirsiniz
Trandyolda ofis sandalyesi al geç istediğindenbir kaç tane gördüm bu fiyatlara ama güzel mi değil mi tartışılır
Trandyolda ofis sandalyesi al geç istediğinden
varmı öneriniz bunlar içinofis sandalyesi al
Rahat mı uzun süreli kullanımda bir sıkıntısı var mıbunndan aldıydım ben meselaPorziyon Nadya Siyah Fileli Plastik Yönetici Ofis Büro Bilgisayar Çalışma Koltuğu - Sandalyesi Fiyatı, Yorumları - Trendyol
Porziyon Nadya Siyah Fileli Plastik Yönetici Ofis Büro Bilgisayar Çalışma Koltuğu - Sandalyesi yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com
1 sene oldu alalı rahat sandalye ama bi tık kalite zayıf, sorunu var mı hayır kullanıyo muyum evet tam f/p yani baya ucuzRahat mı uzun süreli kullanımda bir sıkıntısı var mı
ben arkama cok yaslanıyorum bıde bu tur modeller genelde kırılabılıyor sorun olurmu1 sene oldu alalı rahat sandalye ama bi tık kalite zayıf, sorunu var mı hayır kullanıyo muyum evet tam f/p yani baya ucuz
öyle sırt eğilme bükülme yok dümdüz rahat ofis sandalyesi
Aynı durum bendede varben arkama cok yaslanıyorum bıde bu tur modeller genelde kırılabılıyor sorun olurmu