3000TL ye kadar laptop önerisi

QuaiWaT

80+
Reaksiyon skoru
100
Bütçe
3000
Arkadaşlar arkadaşım 3000Tl laptop alacak ve oyunlardan acayip bir beklentisi yok yeterki basit oyunlarda 60FPS versin yeter diyor ve genellikle PUBGM oynuyor. Piyasada 3000TL laptop nasıl bulacaksınız bilmiyorum ama valorantta falanda 60FPS versin yeterli. Teşekkürler.

Pubg oynatacak laptop bu bütçede bulman şans işi bütçen sıfıra yetiyor fakat ben ikinci el almanı tavsiye ederim, celeron işlemciye yapılan yatırım ölü yatırımdır. Dediğim gibi ikinci ele yönelip 920m veya 840m li laptoplara bakabilirsin.

PUBG oynatacak laptop bu bütçede bulman şans işi bütçen sıfıra yetiyor fakat ben ikinci el almanı tavsiye ederim, celeron işlemciye yapılan yatırım ölü yatırımdır. Dediğim gibi ikinci ele yönelip 920m veya 840m li laptoplara bakabilirsin.
Arkadaşım 2. ele asla yaklaşmıyor. Ne yapılabilinir ki?

Acer Aspire A315-34 modelini aldım yakın zaman önce. Gayet memnunum. Hepsiburada üzerinden 3400 TL'ye aldım. Şuan bu yazımı belirttiğim Laptop üzerinden yazıyorum.

Acer Aspire A315-34 modelini aldım yakın zaman önce. Gayet memnunum. Hepsiburada üzerinden 3400 TL'ye aldım. Şuan bu yazımı belirttiğim Laptop üzerinden yazıyorum.
Hocam bende arıyorum oyun oynamayacağım, film/dizi izleyeceğim genellikle. Birde eski cd kayıtları var onlara bakacağım, genel olarak nasıl memnun musunuz?

Hocam bende arıyorum oyun oynamayacağım, film/dizi izleyeceğim genellikle. Birde eski cd kayıtları var onlara bakacağım, genel olarak nasıl memnun musunuz?
Birazdan inceleme yayınlayacağım.

Geri