simsek mekuyin
80+
- Reaksiyon skoru
- 4
- Bütçe
- 300
Uygun fiyata red switch klavye bulamadım düzgün, rica etsem bildiğiniz varsa önerebilir misiniz mümkünse rgb olsun teşekkürler 
herhangi bir yay veya çınlama sesiyle ilgili problemin oldu muHocam maksimum 300 mü. 400e esnemez mi katiyyen? Monster Pusat k3 pro kullanıyorum. Çok memnunum
evet gerçekten güzelse düşünebilirim teşekkür ederimHocam maksimum 300 mü 400e esnemez mi katiyyen? Monster Pusat k3 pro kullanıyorum. Çok memnunum
Oldu, olmaması imkansız.herhangi bir yay veya çınlama sesiyle ilgili problemin oldu mu
olsun teşekkür ederim bakacağımKUMARA K552 almaktan başka çare yok RGB değil maalesef, Rainbow.
Ben de kullanıyorum çok memnunum. Ama sanki ctrl tuşu arada basmamazlık yapıyor gibiydi aradım ve eğer böyle bir sorun varsa hemen halledip yollayacaklarını söylediler. Müşteri hizmetleri de çok iyi çalışıyor.Hocam maksimum 300 mü 400e esnemez mi katiyyen? Monster Pusat k3 pro kullanıyorum. Çok memnunum
Bahsi geçen yay sesi bu bütçedeki her klavyede bulunur. Klavye aşırı rahat Makro tuşları, bir adet usb 2.0 portu falan var. Kablosu gayet kaliteli kopma yapmaz, öyle ince dandik bir kablo yok.evet gerçekten güzelse düşünebilirim teşekkür ederim
Monster, eskiden beri çevremin alışveriş yaptığı bir marka. Müşteri hizmetleri şikayeti duymadım hiç. Ctrl tuşu size özel denk gelmiştir hocam. Umarım çözülürBen de kullanıyorum çok memnunum. Ama sanki ctrl tuşu arada basmamazlık yapıyor gibiydi aradım ve eğer böyle bir sorun varsa hemen halledip yollayacaklarını söylediler. Müşteri hizmetleri de çok iyi çalışıyor.
usta şey link atar mısın bulamadım daHocam maksimum 300 mü 400e esnemez mi katiyyen? Monster Pusat k3 pro kullanıyorum. Çok memnunum
usta şey link atar mısın bulamadım da
Bence de benim şansıma böyle geldi ama kesinlikle bir şikayetim yok çünkü gerçekten çok kaliteli bir klavye. Ayrıca gerçekten kablosundan tuşuna , renklendirmesinden makro tuşlarına, özel multimedya tuşlarından metal tekerlek kaydırma ses açma/kapama tuşuna, tuşların verdiği hissiyattan klavyenin yapıldığı malzemeye kadar bu fiyata bulunamayacak bir klavye. Bana öneren herkesten Allah razı olsun.Bahsi geçen yay sesi bu bütçedeki her klavyede bulunur. Klavye aşırı rahat Makro tuşları, bir adet usb 2.0 portu falan var. Kablosu gayet kaliteli kopma yapmaz, öyle ince dandik bir kablo yok.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Monster, eskiden beri çevremin alışveriş yaptığı bir marka. Müşteri hizmetleri şikayeti duymadım hiç. Ctrl tuşu size özel denk gelmiştir hocam. Umarım çözülür
usta şey link atar mısın bulamadım da