300TL Civarı Kulaklık Önerisi

FlapJack

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
545
Beyler 300tl civarı bütcem var en fazla 350tl olabilir ben csgo valorant rust gibi ses kasmalık oyunları oynuyorum genellikle ve ana kaynağı ses kasma özelliği olan bi kullaklık istiyorum + günde 12-10 saat civarı oyun oynuyorum ve böle rahat kulağımı rahatsız etmicek bi kulaklık istiyorum

Beyler 300tl civarı bütcem var en fazla 350tl olabilir ben csgo valorant rust gibi ses kasmalık oyunları oynuyorum genellikle ve ana kaynağı ses kasma özelliği olan bi kullaklık istiyorum + günde 12-10 saat civarı oyun oynuyorum ve böle rahat kulağımı rahatsız etmicek bi kulaklık istiyorum
Arctis 1 ya da hs35
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Drop plus ta olabilir

Rampage Amazing'e göz atar mısın?
Fiyatına göre çok şık duruyor. Arkadaşım satın aldı. Mikrofon kalitesi de aşırı iyi.

Fiyatına göre çok şık duruyor. Arkadaşım satın aldı. Mikrofon kalitesi de aşırı iyi.
bence drop plus çok iyi hs35 ten bile fazla beğendim ben acayip pahalı ama bütçe artırıp taksitlea lıcam ben sana da öneririm

evet amazing in tasarımı da şık.zaten genel olarak rampage ürünlerinin tasarımları güzeldir rampage klavye mouse kullanıyorum memnunum f/p ürünleri tam.sadece rampage hero nun tasarımını sevmedim ben rampage de bir de alpha x i
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Aralarında 150tl fiyat farkı var.
Attığım kulaklık fiyatına göre çok iyi.
aynen o kulaklık da güzel ama ben açıkçası rampage comfort u daha çok beğendim amazing den

Drop Plus, Hs50, Artics 1 hangisi bütçene uyup stoklarda bulabilirsen onu al.

Arkadaşlar en fazla bütce 350 1 tl üstüne çıkamam siz iyi hoş güzel kulaklıklar önermişsiniz ama fiyatları bütcemi aşıyor

Asus tuf h3 7.1 al bence şuan indirimde. Kulaklık standı ile birlikte hemde. Ben verdim siparişi 350tl.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,157,524
Üyeler
183,848
Son üye
bexonway
Geri