Bay Banderas
80+
- Reaksiyon skoru
- 31
Millet ben Steelseries Rival 3 RGB almayı düşünüyorum o fiyat segmentinde daha iyi mouse varmı yoksa alayım mı ?
ben olsam g102 alırdım hem ucuz hem kalite birazda paran cobunde kalır onlada gamepower warlock al 200tl fln https://www.trendyol.com/gamepower/...p-3241339?boutiqueId=411304&merchantId=107755Millet ben Steelseries Rival 3 RGB almayı düşünüyorum o fiyat segmentinde daha iyi mouse varmı yoksa alayım mı ?
Güzelde 300 etmezMillet ben Steelseries Rival 3 RGB almayı düşünüyorum o fiyat segmentinde daha iyi mouse varmı yoksa alayım mı ?
ya ben şuanb logitech m185 kullanıyorum minnacık mouse biliyorsan ondan büyük olsa yeter aslında300 ₺'ya Viper Mini alabilirsin, elin küçükse güzel olur. Sensörü Rival 3'ten de daha iyi.
bir de viper mini piyasada yok öyle bir sıkıntı var gerçekten rgbler dışında her konuda rival3 den iyi300 ₺'ya Viper Mini alabilirsin, elin küçükse güzel olur. Sensörü Rival 3'ten de daha iyi.
Ondan büyük.ya ben şuanb logitech m185 kullanıyorum minnacık mouse biliyorsan ondan büyük olsa yeter aslında
itopya'da vardı stokta, yakın zamanda tekrar gelir. RGB'ler aşırı önemli değil, kaldı ki Viper Mini'deki ışıklar da yeterli.bir de viper mini piyasada yok öyle bir sıkıntı var gerçekten rgbler dışında her konuda rival3 den iyi
Kanka zaten elini koyunca rgbler gidiyor bende g502 hero var ondan tecrübemle söylüyorumbir de viper mini piyasada yok öyle bir sıkıntı var gerçekten rgbler dışında her konuda rival3 den iyi
yani orda rgb ler zaten sadece görünüş dışardan daha tatlı gözüküyor rival ama viper mini daha iyi bir mouse piyasaya gelirse direk alcamOndan büyük.
itopya'da vardı stokta, yakın zamanda tekrar gelir. RGB'ler aşırı önemli değil, kaldı ki Viper Mini'deki ışıklar da yeterli.