Neler Yeni

300TL Gamepad Önerisi

erencavdarr

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
635
İsim
Eren Çavdar
Gamepadde mesela Forza oynarken tuş hassasiyeti önemli mi? Mesela az bastığında daha yavaş devir artıyor. Eğer öyle bişey varsa süper bir şey olur topraklı yollarda işe yarar

Razorlance

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
277
İsim
Çayan Tarhan
Gamepadde mesela Forza oynarken tuş hassasiyeti önemli mi? Mesela az bastığında daha yavaş devir artıyor. Eğer öyle bişey varsa süper bir şey olur topraklı yollarda işe yarar
hortlatmak gibi olmasın ama işte mesela cihazın kalitesi orada ortaya çıkıyor kalitesiz gamepadlerde malesef bu özellik bulunmuyor :')

Dahası  
Reaksiyon skoru
40
İsim
Oğuzhan Yüksel
kaliteli kollarda öyle Xbox One kolu deneyim etme şansım oldu ondan sonra gamepad almaya karar verdim gaz fren hassasiyeti ayarlayabiliyorsun

erencavdarr

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
635
İsim
Eren Çavdar
kaliteli kollarda öyle Xbox One kolu deneyim etme şansım oldu ondan sonra gamepad almaya karar verdim gaz fren hassasiyeti ayarlayabiliyorsun
Sanırım kaliteli koldan kastınız 500-600₺ lik kollar ben 200₺ yi aşamam maalesef :/
Mesaj otomatik birleştirildi:

daha demin araştırdım sanırım bütçeyi biraz aşarsam hassasiyetli gamepad bulmak mümkün

Son düzenleme:
Dahası  
Reaksiyon skoru
40
İsim
Oğuzhan Yüksel
Sanırım kaliteli koldan kastınız 500-600₺ lik kollar ben 200₺ yi aşamam maalesef :/
Mesaj otomatik birleştirildi:

daha demin araştırdım sanırım bütçeyi biraz aşarsam hassasiyetli gamepad bulmak mümkün
Aliexpresten Gamesir T4 Pro bakabilirsin ben kuponla 230 civari fiyata aldım inceleme vidyolarında forumlarda tuşların hasas oldugnu soyluyolar geldiğinde deneyimlerimi paylaşıcam ekstra bir kaç özelliği var bak istersen .

Doğuhan

80+ Silver
Arkadaşlar merhabalar 300tl geçmiyecek şekilde gamepad önerebilir misiniz? genellikle F12020,Forza 4 oynuyacagim ölübölgesinin (deadzone) az olması tetik tuşlarının hassas olması önceliğim.Şu gamepadler arasında kaldım sizce hangisi daha iyidir. 1-Gameesir T4 Pro aliexpres kuponuyla beraber 220tl geliyor 2-Monster Pusat Pro 300tl civari fiyati var 3-Locitegh f710
f710 kullanıyorum memnum ama arka kısmı çok çiziliyor senin için sorun olmazsa öneririm

erencavdarr

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
635
İsim
Eren Çavdar
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,058,607