300tl mouse önerisi ??

Razer deathadder v2 mini bulursan kaçırma bence.

knk o benim bütçeyi biraz aşıyor

Razer Deathadder V2 Mini ye ne dersin​

Oda güzel 2side var bende. Boyutları neredeyse aynı milim oynuyor.
Ama viper mininin kablosu o aşırı hafif hissettirmiyor kendini sanki Bluetooth mouse kullanıyor havası veriyor.

Bazıları bu iki modelede sorunlu diyip geçiyor ama benimkiler taş gibi çıktı. 😅😁

Oda güzel 2side var bende. Boyutları neredeyse aynı milim oynuyor.
Ama viper mininin kablosu o aşırı hafif hissettirmiyor kendini sanki Bluetooth mouse kullanıyor havası veriyor.

Bazıları bu iki modelede sorunlu diyip geçiyor ama benimkiler taş gibi çıktı. 😅😁
katılıyorum knk sanıırm razer alıcam ya

Razer güzel markadır. Fiyatları artmadan önce bu fiyat bandında güncel rakipleri yoktu. Şuan var mı emin değilim.
Bu arada viper minide razer markasının.
biliyorumda knk max bütçem 300 de

MSI Clutch GM11 Oyuncu Mouse bu mouse sence nasıl​

biliyorumda knk max bütçem 300 de

MSI Clutch GM11 Oyuncu Mouse bu mouse sence nasıl​

MSI ın bu modeli kullanmadım tecrübeden ziyade teorik bilgilere göre kıyaslarsam.
Tıklama ömrü MSI 10miliyon iken Razerların 50 milyon. Max dpi MSI da 5000 ken Razerlarda 8500.
Bildiğim kadarıyla Razerlar hem daha güncel ürünler.
Max dpi larda kullanan yok ama bazıları yüksek dpi düşük hassasiyet kullanıyor. Mouse hareketi daha hassas ve piksel piksel ilerlemesin diye FPS oyuncuları tercih edebiliyor.

Eğer bütçe yakın zamanda artıramazsan ve aciliyeti varsa MSI alabilirsin ama tıklama ömrü bile aradaki farka değecek türden.

geçenki indirimde kutusu açılmamış mira s'leri 300e satıyorlar onlardan birini al benimde elime ulaştı çok rahat kullanımı var kaçırma bence
nerden alıyoruz knk
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

MSI ın bu modeli kullanmadım tecrübeden ziyade teorik bilgilere göre kıyaslarsam.
Tıklama ömrü MSI 10miliyon iken Razerların 50 milyon. Max dpi MSI da 5000 ken Razerlarda 8500.
Bildiğim kadarıyla Razerlar hem daha güncel ürünler.
Max dpi larda kullanan yok ama bazıları yüksek dpi düşük hassasiyet kullanıyor. Mouse hareketi daha hassas ve piksel piksel ilerlemesin diye FPS oyuncuları tercih edebiliyor.

Eğer bütçe yakın zamanda artıramazsan ve aciliyeti varsa MSI alabilirsin ama tıklama ömrü bile aradaki farka değecek türden.

çok güzel bi açıklama bütçem deathadder miniye yetiyor o zaman alabilirim aklıma güzel yattı

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,192,405
Üyeler
189,261
Son üye
DARKUS0000
Geri