Öneri 300TL mousepad önerisi

benimde yok piranha gaming seti almıştım yedek klavye olarak kullanıyom pek dayanmıyo onlar
Post automatically merged:

bu havit markası yenimi türedi hep görüyorum

benimkinde durum bu şekilde kirlenince fırçalıyom

Ekler

• 2024-04-28-15-46-19-608.jpg
    2024-04-28-15-46-19-608.jpg
    1.2 MB · Hit: 35
benimki hala sağlam duruyor XD ama 2 click tuşu basmıyor bazen sonra bırakıp şokta philips klavye mouse geldi onları kullandım 150 liraya almıştım onları klavyeyi çok beğenmiştim sessiz tuşları var ince falan sonra parayı bulunca logitech sete geçtim XD
en iyisini yapmışsın. benim ise kulaklık klavye mouse full gamepower

Merhaba herkese, mouse'm corsair katar pro xt genelde fps oyunları oynuyorum 800dpi 1sens olarak oynuyorum hızlı ses kullanıyorum yani. Eski mousepadim 90x40 baskılı klasik mousepadlerdendi bütçem 300tl ya kaliteli 40x40 alırım yada 90x40 istiyorum önerilerinizi bekliyorum.
Masanızın boyunu alabilir miyim

en iyisini yapmışsın. benim ise kulaklık klavye mouse full gamepower
gamepower alıcaktım aslında fiyat performans niyetine sonra babalar günü indiriminden yararlandım razerin low profil membran klavyesi vardı çok hoşuma gitmişti onu alıcaktım sonra logitechin g213 klavye ve g203 mousunu razer klavyeyle aynı fiyata satıyolardı logi aldım bebde
Post automatically merged:

Masanızın boyunu alabilir miyim
60x90 sallanma problemi yaşayan masalardan benimki

Bence bunlardan birini alabilirsin
aga dikişliler her zaman daha iyi soyulma problemi yaşatıyor ben yaşadım ne kadar ikea alsanda kullanıma farklılık gösterebilir soyulma ihtimali var ben 2 senedir kullanıyorum bir patlak bile vermedi(benim mousepadden sözettim)

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,201,776
Üyeler
190,974
Son üye
Vantablack1
Geri