300TL'ye kadar kulaklık önerisi

climaxbae

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
160
Bütçe
300
Arkadaşlar 300TL'ye kadar kulaklık arıyorum tabii ki iyi bir oyuncu kulaklığı olmasının yanı sıra müzik dinlerken de keyif almak istiyorum uzun kullanımda ağrıtmasın mikrofonu iyi olup ses kartı da olursa tadından yenmez önerilerinizi bekliyorum.

Arkadaşlar 300TL'ye kadar kulaklık arıyorum tabii ki iyi bir oyuncu kulaklığı olmasının yanı sıra müzik dinlerken de keyif almak istiyorum uzun kullanımda ağrıtmasın mikrofonu iyi olup ses kartı da olursa tadından yenmez önerilerinizi bekliyorum.
ch321 299tlye düşüyor arada 1 bekleyin

Rampage Comfort.

ch321 299tlye düşüyor arada 1 bekleyin
Yuvarlak yapısı uzun vadede ağrıtmaz mı?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Rampage Comfort.
Vokaller boğuk diyolar doğru mudur?

Arkadaş CH321i önermiş bi kaç kişidede görmüştüm ne dersin?
O kulaklığı hiç duymadım. Ama iyi bir model olsaydı çok fazla kişinin önerdiğine tanıklıl ederdim. Ama bunu önerek birini ilk defa bu konuda gördüm.

O kulaklığı hiç duymadım. Ama iyi bir model olsaydı çok fazla kişinin önerdiğine tanıklıl ederdim. Ama bunu önerek birini ilk defa bu konuda gördüm.
Ben 4-5 daha duymuştum ama comfortu daha fazla duydum tabi :)

@Yasin Koçak bilir. Ama bu bütçede bundan iyisi yok.
Evet comfort o bütçede alınabilecek en iyilerden dipses sorunu yok diye biliyrum am videolara bakınca emin olbilirsin comfort iyi seçim olur o bütçeye gerçekten iyi

Arkadaş CH321i önermiş bi kaç kişidede görmüştüm ne dersin?
eper o fiyata kadar çıkabilecekseniz size en iyi seçimi söyleyeyim https://www.trendyol.com/rampage/rm...li-surround-gaming-oyuncu-kulaklik-p-39194975 bu kulaklık çok iyi olur al paşa paşa kullan mikrofonu çok iyi kalitesi çok iyi bu fiyata alabileceğin en iyisi dediğin kulaklık ise fiyatını kesinlikle hak etmez.

+1

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,191,348
Üyeler
189,068
Son üye
emre21_
Geri