artyhuj 80+ Katılım 2 Haziran 2020 Mesajlar 18 31 Temmuz 2020 #1 Selamlar arkadaşlar, maksimum 300tlye kadar göbekli mouse önerir misiniz?(g300s hariç) Hafiflik peki önemli değil ama ağırlıklı da olmazsa sevinirim Göbekliden kastım, g102 gibi ince değil yukarıya doğru kalın olması.
Selamlar arkadaşlar, maksimum 300tlye kadar göbekli mouse önerir misiniz?(g300s hariç) Hafiflik peki önemli değil ama ağırlıklı da olmazsa sevinirim Göbekliden kastım, g102 gibi ince değil yukarıya doğru kalın olması.
crazyreign 80+ Titanium Katılım 25 Mart 2020 Mesajlar 28,059 En İyi Cevap 80 Dahası Reaksiyon skoru 38,613 Konum Cinayet Büro İsim Hayalet İlgilendiği Kategoriler fotoşop 31 Temmuz 2020 #2 Normalde Viper Mini önerirdim ama stokta yok, onun haricinde Rival 3 olabilir, senin dediğin şekilde bir mouse.
Normalde Viper Mini önerirdim ama stokta yok, onun haricinde Rival 3 olabilir, senin dediğin şekilde bir mouse.
artyhuj 80+ Katılım 2 Haziran 2020 Mesajlar 18 31 Temmuz 2020 Konu Sahibi Konu Sahibi #3 crazyreign yazmış: Normalde Viper Mini önerirdim ama stokta yok, onun haricinde Rival 3 olabilir, senin dediğin şekilde bir mouse. Devamı için tıklayın... Fikrin için teşekkür ederim Asus tuf m5 aldım
crazyreign yazmış: Normalde Viper Mini önerirdim ama stokta yok, onun haricinde Rival 3 olabilir, senin dediğin şekilde bir mouse. Devamı için tıklayın... Fikrin için teşekkür ederim Asus tuf m5 aldım