Shourd
80+ Gold
- Reaksiyon skoru
- 2,990
- Bütçe
- 900
evet arkadaşlar yakın zamanda bi konu açtım mouse alıcağım hakkında mouseyi beğenmiştim kayarkenki gecikme değeri 1000hz yani 1ms yani güzelmiş ama izlediğim bi videoda tıklama hızının 8ms olduğunu yani yüksek bi değer olduğunu gördüm bana daha düşük değerli bi mouse önerir misiniz? hem kayma hemde tıklama açısından bütçem maksimum 500tl geçmezseniz sevinirim dediğim mouse xrades felix modeli 12800dpi vesaire neyse bana bundan daha iyi bi mouse öneririmisiniz daha düşük gecikme değerli tıklama ve kayma olarak bu arada 500tlnin altında önerdinizya birde 900tlye kadar bi adet daha önerirseniz güzel olur belki biraz bekleyip alırım bilmiyorum ama sadece 900tlik önermeyin 500tl ve altı olsun şimdiden teşekürler
tamam veya 900tlye kadar önerseniz daha iyi olur bütçeyi düzeltiyorum
www.incehesap.com
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
düşük fiyata bunu buldum nasıldır beyler tıklama hz i nedir bi bilginiz varmı kayma 1000hz mişde tıklama peki?evet arkadaşlar yakın zamanda bi konu açtım mouse alıcağım hakkında mouseyi beğenmiştim kayarkenki gecikme değeri 1000hz yani 1ms yani güzelmiş ama izlediğim bi videoda tıklama hızının 8ms olduğunu yani yüksek bi değer olduğunu gördüm bana daha düşük değerli bi mouse önerir misiniz? hem kayma hemde tıklama açısından bütçem maksimum 500tl geçmezseniz sevinirim dediğim mouse xrades felix modeli 12800dpi vesaire neyse bana bundan daha iyi bi mouse öneririmisiniz daha düşük gecikme değerli tıklama ve kayma olarak bu arada 500tlnin altında önerdinizya birde 900tlye kadar bi adet daha önerirseniz güzel olur belki biraz bekleyip alırım bilmiyorum ama sadece 900tlik önermeyin 500tl ve altı olsun şimdiden teşekürler
MSI Clutch GM08 3200DPI (Yazılım ile 4200DPI) 6 Tuş USB Optik Kablolu Gaming (Oyuncu) Mouse - incehesap.com
Hemen incele, avantajlı fiyatlarla satın al!
Son düzenleme: