3050 ve i5 cpu darboğazı

Reaksiyon skoru
1
Arkadaşlar bende 3050 ve i5 11300h var. Herhangi bir oyuna giriş yaptığımda bazen cpu darboğazı yaşayıp drop yerken bazen de aynı ayarlarda son derece akıcı oynayabiliyorum.
Oyuna çıkıp girince bile durum değişebiliyor. Sebebi nedir?
darboğaz durumunda gpu kullanımı düşükken olumlu durumda %90larda oluyor. Garip olan durumlar arası geçişin ben hiçbir değişiklik yapmadan gerçekleşiyor olması.

Son düzenleme:
  • Beğen
Reaksiyonlar: Che_
Arkadaşlar bende 3050 ve i5 11300h var. Herhangi bir oyuna giriş yaptığımda bazen en düşük ayarlarda cpu darboğazı yaşayıp drop yerken bazen de en yüksek ayarlarda son derece akıcı oynayabiliyorum.
Oyuna girip çıkınca bile durum değişebiliyor. Sebebi nedir?
çünkü en düşük ayarlar

genelde yüksekte azalır darboğaz(biraz uydurma gibi oldu ama yanlış hatırlamıyorsam böyleydi)
Arkadaşlar bende 3050 ve i5 11300h var. Herhangi bir oyuna giriş yaptığımda bazen en düşük ayarlarda cpu darboğazı yaşayıp drop yerken bazen de en yüksek ayarlarda son derece akıcı oynayabiliyorum.

Arkadaşlar bende 3050 ve i5 11300h var. Herhangi bir oyuna giriş yaptığımda bazen cpu darboğazı yaşayıp drop yerken bazen de aynı ayarlarda son derece akıcı oynayabiliyorum.
Kaç derece oluyo işlemci

sıcaklık olarak 86 nın üstünü görmedim ama kullanım yüzdesini soruyorsan darboğazda %100 ü görüyor, akıcı oynattığında %20 nin altında geziniyor
Bilgisayarda virüs olma ihtimali var mı?

Oyuna çıkıo girince bile durum değişebiliyor. Sebebi nedir?
Oyundan oyuna değişir. Düşük ayarlarda dlss, fsr gibi teknolojiler açıksa artar darboğaz. İşlemci ısınıyorsa frekans değerleri düşer.

1 aylık daha ve geldiğinden beri McAfee var
Crackli herhangi bir şey indirdin mı virüs olabilir bence çünkü bazen oluyo diyosun sıcaklıklar 86derece az değil ama çok fazla da değil

Crackli herhangi bir şey indirdin mı virüs olabilir bence çünkü bazen oluyo diyosun sıcaklıklar 86derece az değil ama çok fazla da değil
indirdiğim en sıkıntılı olabilecek şey gameloop. Onun dışında tamamen epic ve steam
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

indirdiğim en sıkıntılı olabilecek şey gameloop. Onun dışında tamamen epic ve steam
Ayrıca ne kadar doğru bilemem ama you tube da bu sorunu yazdığımda biri aynı sistemde bu sorunun yaygın olduğunu söyledi. Sebebini o da merak ediyor tabii

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,205,049
Üyeler
192,602
Son üye
mustafabora
Geri