3050'nin 4gb olacağı hk.

Ne zaman çıkacak bu kartlar ya ? Hem fiyatların düzelmesini hemde 3050ti çıkmasını bekliyorum, çürüdüm.

Koyarlar ama ne kadar performanslı olur o konuda emin değilim 30fps+ deneyim sunar büyük ihtimalle ama düzgün bir optimizasyon ile gelirse müthiş olur gerçekten
Hocam nvidia büyük ihtimalle ucuza kart yaptım her oyunda rtx oynamayın normal oynayın birazda arkadaş. Kafasında şuan, kanımca Minecraft rtx ile 144fps oynatır ama gta 5 de rtx ile tıkanır gibime geliyor.

Hocam nvidia büyük ihtimalle ucuza kart yaptım her oyunda rtx oynamayın normal oynayın birazda arkadaş. Kafasında şuan, kanımca Minecraft rtx ile 144fps oynatır ama gta 5 de rtx ile tıkanır gibime geliyor.
Bence DLSS unsurunu da göz önünde bulundurursak büyük ihtimalle ultra ayarlarda 30fps optimizasyonu iyi olan oyunlarda 60fps üstü rtx ile oynatır öyle umuyorum ama RTX çok önemli bir özellik değil zaten AAA oyunlarda ultra ayarlarda 60-100FPS arası olsa yeter(Rtx olmadan) onu da rahat yapar zaten e-spor rekabetçi oyunlarda da 144fps+ yapar böylece 144 hertz monitörlerde e-spor oyunları oynamak isteyen de olursa rahat oynar 1080p'de, 3050ti umarım daha sağlam bir mining koruması ile gelir 3000TL civarları olursa onu da alabilirim gözüm 3050ti veya 3050'de .d

Bence DLSS unsurunu da göz önünde bulundurursak büyük ihtimalle ultra ayarlarda 30fps optimizasyonu iyi olan oyunlarda 60fps üstü rtx ile oynatır öyle umuyorum ama RTX çok önemli bir özellik değil zaten AAA oyunlarda ultra ayarlarda 60-100FPS arası olsa yeter onu da rahat yapar zaten e-spor rekabetçi oyunlarda da 144fps+ yapar böylece 144 hertz monitörlerde e-spor oyunları oynamak isteyen de olursa rahat oynar 1080p oyunlarda 3050ti umarım daha sağlam bir mining koruması ile gelir 3000TL civarları olursa onu da alabilirim gözüm 3050ti veya 3050'de .d
3050 ve 3050ti 4 ve 5 gb olarak gelirse mining de zarar ettirir bence

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,195,533
Üyeler
189,856
Son üye
orixb
Geri