serialeris
80+ Bronze
- En İyi Cevap
- 2
- Reaksiyon skoru
- 980
- Konu Sahibi Konu Sahibi
Ortalama bir senaryoda kaç TL olur sizce?Ben en kötü ihtimali diyorum.
Ortalama bir senaryoda kaç TL olur sizce?Ben en kötü ihtimali diyorum.
Satıcıya sorun. Belki satılmamıştır.1650s 3200tl'den başlıyor
Bana kalırsa 180-200 dolar olur 2300TL civarını geçmez.Ortalama bir senaryoda kaç TL olur sizce?
Umarım hocam, düşünsenize ray tracing koymuyorlar rtx3050 ye2060 gücünde çıkar bence ,oyunculara can suyu olur
Koyarlar ama ne kadar performanslı olur o konuda emin değilim 30fps+ deneyim sunar büyük ihtimalle ama düzgün bir optimizasyon ile gelirse müthiş olur gerçektenUmarım hocam, düşünsenize ray tracing koymuyorlar rtx3050 ye
Hocam nvidia büyük ihtimalle ucuza kart yaptım her oyunda rtx oynamayın normal oynayın birazda arkadaş. Kafasında şuan, kanımca Minecraft rtx ile 144fps oynatır ama gta 5 de rtx ile tıkanır gibime geliyor.Koyarlar ama ne kadar performanslı olur o konuda emin değilim 30fps+ deneyim sunar büyük ihtimalle ama düzgün bir optimizasyon ile gelirse müthiş olur gerçekten
2500 TL'den fazla fiyat vermez NVIDIAOrtalama bir senaryoda kaç TL olur sizce?
Bence DLSS unsurunu da göz önünde bulundurursak büyük ihtimalle ultra ayarlarda 30fps optimizasyonu iyi olan oyunlarda 60fps üstü rtx ile oynatır öyle umuyorum ama RTX çok önemli bir özellik değil zaten AAA oyunlarda ultra ayarlarda 60-100FPS arası olsa yeter(Rtx olmadan) onu da rahat yapar zaten e-spor rekabetçi oyunlarda da 144fps+ yapar böylece 144 hertz monitörlerde e-spor oyunları oynamak isteyen de olursa rahat oynar 1080p'de, 3050ti umarım daha sağlam bir mining koruması ile gelir 3000TL civarları olursa onu da alabilirim gözüm 3050ti veya 3050'de .dHocam nvidia büyük ihtimalle ucuza kart yaptım her oyunda rtx oynamayın normal oynayın birazda arkadaş. Kafasında şuan, kanımca Minecraft rtx ile 144fps oynatır ama gta 5 de rtx ile tıkanır gibime geliyor.
3050 ve 3050ti 4 ve 5 gb olarak gelirse mining de zarar ettirir benceBence DLSS unsurunu da göz önünde bulundurursak büyük ihtimalle ultra ayarlarda 30fps optimizasyonu iyi olan oyunlarda 60fps üstü rtx ile oynatır öyle umuyorum ama RTX çok önemli bir özellik değil zaten AAA oyunlarda ultra ayarlarda 60-100FPS arası olsa yeter onu da rahat yapar zaten e-spor rekabetçi oyunlarda da 144fps+ yapar böylece 144 hertz monitörlerde e-spor oyunları oynamak isteyen de olursa rahat oynar 1080p oyunlarda 3050ti umarım daha sağlam bir mining koruması ile gelir 3000TL civarları olursa onu da alabilirim gözüm 3050ti veya 3050'de .d
3050 4gb3050 ve 3050ti 4 ve 5 gb olarak gelirse mining de zarar ettirir bence