8 gb ı aşabilen ilk sizi goruyorum vallaBen 2015 yapımı Rise of the Tomb Raider oyununu oynarken bile 8 GB VRAM yetmedi. Şu anda birçok oyun var 1080p oynarken 8 GB aşan. Önümüzdeki yıllarda da unreal engine 5 ile birlikte VRAM aşılacaktır.
8 gb ı aşabilen ilk sizi goruyorum vallaBen 2015 yapımı Rise of the Tomb Raider oyununu oynarken bile 8 GB VRAM yetmedi. Şu anda birçok oyun var 1080p oynarken 8 GB aşan. Önümüzdeki yıllarda da unreal engine 5 ile birlikte VRAM aşılacaktır.
Abi ben anlamadım ben anlamadım diyincede abi sende ....cevabı hala alamadım sanırım.. peki 3060 ti mi 3060 mı ? mesela gigabyte 3060 ti itopyada suan 11.450 TL 3060 daha pahalı nasıl oluyor abi ben anlamadım şimdi abi anlamadım şimdi ben
aynen kanka sen git amd al sonra forumda konu açarsın oyunum çöktü siyah ekran yedim diye3060ti,3070,3070ti A-LIN-MAZ.
PUHAHAHAaynen kanka sen git amd al sonra forumda konu açarsın oyunum çöktü siyah ekran yedim diye
Ben 2015 yapımı Rise of the Tomb Raider oyununu oynarken bile 8 GB VRAM yetmedi. Şu anda birçok oyun var 1080p oynarken 8 GB aşan. Önümüzdeki yıllarda da unreal engine 5 ile birlikte VRAM aşılacaktır.