Teknobitorikte 12 bin 700 bandında 60 ti bulmuştum satilmis.Son 1 tane kalmis hocam
Asus NVIDIA GeForce RTX 3060 Ti Dual V2 OC Edition LHR DUAL-RTX3060TI-O8G-V2 8 GB GDDR6 256 Bit Ekran Kartı Fiyatları ve Özellikleri
Asus NVIDIA GeForce RTX 3060 Ti Dual V2 OC Edition LHR DUAL-RTX3060TI-O8G-V2 8 GB GDDR6 256 Bit Ekran Kartı en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları en ucuz fiyatlarla n11.com'da. Kampanyalı ve indirimli fiyatlarla satın al.m.n11.com
Evet gordum Galax modeliydi galibaTeknobitorikte 12 bin 700 bandında 60 ti bulmuştum satilmis.
Amazon Japonya yi kastediyorsun sanirim alinir ancak 1 ay garantisi var sahsen o riske girmezdimKötü olmuş. 9 bin banında 3060 lar var Amazon’dan gelmeler. Sıfır kapalı kutular onlar alinir mi bro? Bitane o şekilde alabilirim.
Amazon Japonya yi kastediyorsun sanirim alinir ancak 1 ay garantisi var sahsen o riske
Amazon Japonya yi kastediyorsun sanirim alinir ancak 1 ay garantisi var sahsen o riske girm
Amazon İngiltere.Amazon Japonya yi kastediyorsun sanirim alinir ancak 1 ay garantisi var sahsen o riske girmezdim
Hocam bildigime gore sadece amazon almanyanin 2 yil garantisi var digerleri 30 gunAmazon İngiltere.
bu amazon japonyada falan ordan bir şey alınca gümrük parası falan veriyo muyuz yoksa sadece sitede yazan fiyatı mı veriyoruzHocam bildigime gore sadece amazon almanyanin 2 yil garantisi var digerleri 30 gun
Odeme ekraninda oduyosunuz hepsinibu amazon japonyada falan ordan bir şey alınca gümrük parası falan veriyo muyuz yoksa sadece sitede yazan fiyatı mı veriyoruz
Amazon Almanyadan alırsam garantisi kesin oluyor mu ona göre düşünülebilirHocam bildigime gore sadece amazon almanyanin 2 yil garantisi var digerleri 30 gun