Evet belli değil ama az çok tahmin edilebilir bence 2070S 2070 gibi bişi olur3060 ın gücü belli değil ama biraz oc yaparsan yksek ayalarda sorun olmaz
Çözünürlük artınca işlemciye daha az yük biniyor.Benim anlamadığım bu kartlar neden 1080p de darboğaz yapıyor da 2k 4k da falan yapmıyor sonuta 2k ve 4kyı çalıştırması daha zor olmaz mı?
Evet işte onu diyorum 1080p de çözünürlük daha düşük değil mi? Neden 1080p de darboğaz yaparken çözünürlüğü daha yüksek olan 2k ve 4k'da yapmıyor?Çözünürlük artınca işlemciye daha fazla yük biniyor.
Sorduğun sorunun cevabı alıntıladığın mesajımda. Çözünürlük azalırsa işlemciye daha fazla yük biner, artarsa ekran kartına.Evet işte onu diyorum 1080p de çözünürlük daha düşük değil mi? Neden 1080p de darboğaz yaparken çözünürlüğü daha yüksek olan 2k ve 4k'da yapmıyor?
Anladım sağolunSorduğun sorunun cevabı alıntıladığın mesajımda. Çözünürlük azalırsa ekran kartına daha fazla yük biner, artarsa işlemciye. İşlemciye görüntüyü daha yüksek çözünürlükte renderlaması için daha fazla yük biner.
Çözünürlük artarsa işlemciye daha az yük biner, yanlışın var.Çözünürlük artınca işlemciye daha fazla yük biniyor.
Tam tersini söylemişim, üzgünüm.Çözünürlük artarsa işlemciye daha az yük biner, yanlışın var.
Darboğaz yapar her türlü, önermem.3500X işlemcim ve 1080P monitörün var her ayarları kokleyerek DSR açarak falan bu darboğaz engellenir mi yada darboğaz yapar mi