3060 500W kasaya takılır mı?

trraenee

80+
Reaksiyon skoru
18
Kasa siparişim gelene kadar ekran kartını eski kasama takıp denemek istiyorum normalde 500W yetmeyeceğini biliyorum, Ekran kartı da yeni geldiği için deneme amaçlı kasaya takmamın bir zararı olur mu? yani kasa&psu gelene kadar kullansam idare eder mi?

Takılır ben 4070tis 600w ile kullanıyorum

Kasa siparişim gelene kadar ekran kartını eski kasama takıp denemek istiyorum normalde 500W yetmeyeceğini biliyorum, Ekran kartı da yeni geldiği için deneme amaçlı kasaya takmamın bir zararı olur mu? yani kasa&psu gelene kadar kullansam idare eder mi?
PSU Kalitesine Göre Değişir ?

500 Watt Yeterli Genelde .

hocam yeter ki arttırmanıza gerek yok yani

• Hahaha
Reaksiyonlar: ANYA
kanka psunun etiketinden 12v kanalından kaç amper verdiğini söyle yada resmini at
O Psu'dan Çok bir şey Beklememek Lazım .
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

tam olarak bu yüzden açtığım konuyu zaten :LOL: rezalet bir kasa ve rezalet bir güç kaynağı var ekran kartına zarar gelmesin gerekiyorsa 1 hafta beklerim. İdare edersin diyorsanız denemek için takacağım.
Hazır Sisteme Koymaya Utanırım Bu Nasıl Kasa Allah Aşkına Ya .

Kasa Vermesinler Sadece İçini Verseler Bu Kadar Gücenmem :kekw:

birazcık marka kalitesine bağlı gerçekten.Bende üzerine marka yapıştırılan sanki Türkmüş gibi gösterilen markalardan birinin 650W'tı var ama Forza Horizon 5'e her girdiğimde Kernel-41 hatası alıyorum adam akıllı oyun oynayamıyorum :D Sizin kullandığınız markayı daha önce hiç görmedim.

Hazır Sisteme Koymaya Utanırım Bu Nasıl Kasa Allah Aşkına Ya .

Kasa Vermesinler Sadece İçini Verseler Bu Kadar Gücenmem :kekw:
birazcık marka kalitesine bağlı gerçekten.Bende üzerine marka yapıştırılan sanki Türkmüş gibi gösterilen markalardan birinin 650W'tı var ama Forza Horizon 5'e her girdiğimde Kernel-41 hatası alıyorum adam akıllı oyun oynayamıyorum :D Sizin kullandığınız markayı daha önce hiç görmedim.
Gençlik hatası hazır APU sistem almıştım bu kasada onla monte halde geldi hem küçücük hem de gerçekten sürekli güçten düşüyor. 5-6 sene önce almıştım, daha yeni updateliyorum işte aldığım günden beri çekmediğim dert kalmadı.

Gençlik hatası hazır APU sistem almıştım bu kasada onla monte halde geldi hem küçücük hem de gerçekten sürekli güçten düşüyor. 5-6 sene önce almıştım, daha yeni updateliyorum işte aldığım günden beri çekmediğim dert kalmadı.
kanka eğer dediğim resmi atarsan yardımcı olayım

Geri