Neler Yeni

3060 ı En ucuz nasıl alabilirim?

mehmet_s

80+ Silver
En İyi Cevap
7
En ucuz nereden alabilirim? Ya da nasıl alabilirim?

BeKeAz

80+ Bronze

Skynel

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,739
İsim
Eren Yeager
Türkiye'de yaşamak zor. Dertler bitmiyor arkadaş.

Bi bilgisayar alayım diyorsun uğraşıyorsun uğraşıyorsun parayı buluyorsun, ardından bakıyorsun ekran kartlarının fiyatı uçmuş.
Şükretmek lazım hocam şükredin daha kötü durumda olan insanlar var tek derdiniz ekran kartı olur umarim hayatınız boyunca

Skynel

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,739
İsim
Eren Yeager
2060lar 9500tl olmuş hala şükredin diyorsun :D
Hocam ne alaka eviniz olmayabilirdi oturacaginiz yatacaginiz yatağınız olmayabilirdi
Şükredin demek bir ekran kartının neden 9500TL olduğunu sorgulamayın demek değil sorgulayın neden olduğunu yapabileceğiniz bir şey varsa yapın ama olduğunuz hale de şükredin

Emir3162

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
759
İsim
Emir r
Hocam ne alaka eviniz olmayabilirdi oturacaginiz yatacaginiz yatağınız olmayabilirdi
Şükredin demek bir ekran kartının neden 9500TL olduğunu sorgulamayın demek değil sorgulayın neden olduğunu yapabileceğiniz bir şey varsa yapın ama olduğunuz hale de şükredin
hocam bu nasıl bir duyar kasmak allah aşkına ne alaka evinin olmamasıyla

Dahası  
Reaksiyon skoru
87
İsim
Kağan Akın
Haklısın hocam

Skynel

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,739
İsim
Eren Yeager
hocam bu nasıl bir duyar kasmak allah aşkına ne alaka evinin olmamasıyla
Hocam örnek verdim sadece duyarla ne alakası var telefonunuz olmayabilirdi diyebilirdim en basit verebileceğim örneği verdim😁

Top Bottom