Neler Yeni

3060 lı hazır sistemlerden alabilen var mı?

Cmgundes

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Celal Murat Gündeş
Ellerim şişti tuşlara basmaktan Yok Yok yok pis pis şeyler geliyor aklıma bi sis çöktürdüler sis kalkınca bilir onlar yapacağını diye düşünüyorum 😔😬

90's

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
116
İsim
Kush
Gamegaraj Sepete ekledim kart bilgileri girince ödeme ekranında donup kalıyor..
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ödeme yap diyince Bad Gateway yazıyor...

ensbhdr55

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,538
İsim
Enes Bahadır
Alıntıyı görüntüle

Alıntıyı görüntüle
görmemen ndaha iyi

Alıntıyı görüntüle
düşer bunlar düşer de. Vatandan kart ayırttım karta 8700tl çektiler. sistemle beraber 6700. İtopyada 1 buçuk saat sayfa yeniledim 2 kere sepete ekleyebildim ödeme sayfası açılmadı. Bu tükürdüğüm sistemi ben alamıyosam kim alıyo kardeşim ? Ben alabildiğine inanmıyorum kimsenin. Bu işi bilerek yapıyolar. Yoksa bu iş zor değil Sunucuyu güçlendirirsin kazandığın paralarda biter gider. Yazıklar olsun bu şekilde bi katekulli ile işi hallettilerde şu pc başında f5 ile geçen 1 buçuk saatimi helal etmeyeceğim emeği geçen kim varsa.

Rtx 3060

80+
düşer bunlar düşer de. Vatandan kart ayırttım karta 8700tl çektiler. sistemle beraber 6700. İtopyada 1 buçuk saat sayfa yeniledim 2 kere sepete ekleyebildim ödeme sayfası açılmadı. Bu tükürdüğüm sistemi ben alamıyosam kim alıyo kardeşim ? Ben alabildiğine inanmıyorum kimsenin. Bu işi bilerek yapıyolar. Yoksa bu iş zor değil Sunucuyu güçlendirirsin kazandığın paralarda biter gider. Yazıklar olsun bu şekilde bi katekulli ile işi hallettilerde şu pc başında f5 ile geçen 1 buçuk saatimi helal etmeyeceğim emeği geçen kim varsa.
hocam evde 3 kişi savaşıp gamingen den 1 sistem aldık ama fotom yok stok biter diye hemen aldım

Lyndray

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
620
İsim
Furkan Kaya
Bende aynı şekilde 1.5 saat boyunca f5 attım ödeme ekranı yüklenirsek site çöktü ve sonrasında stok bitti kimsenin alabildiğini sanmıyorum

ensbhdr55

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,538
İsim
Enes Bahadır

90's

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
116
İsim
Kush
Stok yok uyarısı veriyor şimdide..

ensbhdr55

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,538
İsim
Enes Bahadır
yaaa işte böyle pazarlama taktiği yaparlar adamlar esnaf hem de ne esnaf
Kendime almıyorum. Bir öğretmen arkadaş 12 yaşında ki oğluna alacaktı. Ben topluyorum onlar adına. Yazıklar olsun başka diyecek bişey yok almayacaksın aslında işte ama el mahkum.

Top Bottom