3060 LI MONSTER HAKKINDA

Gf65 mi sorun çıkarmıyormuş bro ?
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Açıkcası cahili olarak önerilerinizi bekliyorum senin görüşün o arkadaşın attıklarından daha mı iyi Monster diyorsun dostum ?
Dostum Monster olan ekranı olsun kendisi olsun gayet sağlam. 10750h' tan 80-85 derece altını beklemek saçma zaten işlemci yapısı gereği ısınıyor. O bütçede en iyisi diyebilirim ''Monster 20.3'' için.

Yok Monster sorunlu cihazların iadesini kolay yapıyor size problem çıkarmıyor.
Deneyimledik arkadaşlarımla.
Monster'a şansını verin deneyin, olmazsa iade edersiniz.
Anladım yinede seçeneklerimi çoğaltarak bakmak istiyorum Piyasada 13 bin bandında 3060 veya üstüne sahip sizin önerebiliceğiniz bir laptop var mı ?

Onun attığında 32 gb ram var. Yani seni monsterdan daha uzun süre götürür. Monstera ileride ram takviyesi yapman gerekir. Acerdaki 1 tb hafızaya sahip. Seninki 500 gb. Acer ısınma konusunda monsterdan daha başarılı. Monster için orta-yüksek seviye bir soğutucu da almak gerekiyor.
32 GB extra bir şey. Arkadaş render yapmayacak . Buda 16 gb yeterli olduğunu gösteriyor. Ayrıca kime 500 yeter kime 250 yeter ben gibi. Labtop soğutucuları labtop ısılarını önemli ölçüde düşürmez 1-2 derece anca alıp birçok soğutucuyu deneyerek yazıyorum bunu. Ayriyetten Oyunları baz aldığımda ACER labtopda İşlemci sıcaklığı monster dan hayli daha fazla.

Kardeşim attığın linktekini al sen. Piyasada kuzey kutbu gibi çalışan laptop bulamazsın zaten. Sürekli kullanımda her türlü sogutucu kullanırsın(agır oyunlar programlar(redner vs)) 32 gb ram rtx 2060 önerenlere felan bakma.

Anladım yinede seçeneklerimi çoğaltarak bakmak istiyorum Piyasada 13 bin bandında 3060 veya üstüne sahip sizin önerebiliceğiniz bir laptop var mı ?
Render işin çok olacaksa bunu alman daha iyi olur.
İşlemci tabanlı oyunlarda da FPS artışı görürsün.

Kardeşim attığın linktekini al sen. Piyasada kuzey kutbu gibi çalışan laptop bulamazsın zaten. Sürekli kullanımda her türlü sogutucu kullanırsın(agır oyunlar programlar(redner vs)) 32 gb ram rtx 2060 önerenlere felan bakma.
Yok bro zaten 3060 ve üstü laptoplara bakıyorum çünkü 13 bin veriyoruz az para değil almışken tam alalaım tabii ki senin bu fiyat bandında önerin varsa açığım her öneriye

Render işin çok olacaksa bunu alman daha iyi olur.
İşlemci tabanlı oyunlarda da FPS artışı görürsün.
Farkı ne 20.3 le kardeşim açıklayabilir misin acaba ?

Kesinlikle uzun yıllar sizi götürebilecek bir cihaz. Totosu kırık eski laptoplara bile 7-8 sene kalp masajı yapıyorduk. Cihaz fiyat-performans ve barındırdığı GPU çok güçlü. Yapıştır gitsin.

Yok bro zaten 3060 ve üstü laptoplara bakıyorum çünkü 13 bin veriyoruz az para değil almışken tam alalaım tabii ki senin bu fiyat bandında önerin varsa açığım her öneriye

Monster hariç yok, diğerleri kazık.

İşlemci farklı ve daha güçlü
10750H 6C/12T
10875H 8C/16T

Kesinlikle uzun yıllar sizi götürebilecek bir cihaz. Totosu kırık eski laptoplara bile 7-8 sene kalp masajı yapıyorduk. Cihaz fiyat-performans ve barındırdığı GPU çok güçlü. Yapıştır gitsin.
Linkte belirttiğimden bahsediyorsun dimi dostum peki sence bunun ömrü ne kadar benim işlerimi ne kadar görür oyun oynama kod yazma vb işlerim var

İşlemci farklı ve daha güçlü
10750H 6C/12T
10875H 8C/16T
Anladım dostum teşekkür ederim bir de şu açıdan iyi bir fiyat bandında pc istiyorum hem oyun için hemde yazılım için işlerim olacak 20.3.2 daha iyi olur diyorsanız onada göz atacağım ama monsterın kendi sitesinde yok galiba satışta

Linkte belirttiğimden bahsediyorsun dimi dostum peki sence bunun ömrü ne kadar benim işlerimi ne kadar görür oyun oynama kod yazma vb işlerim var

Anladım dostum teşekkür ederim bir de şu açıdan iyi bir fiyat bandında pc istiyorum hem oyun için hemde yazılım için işlerim olacak 20.3.2 daha iyi olur diyorsanız onada göz atacağım ama monsterın kendi sitesinde yok galiba satışta
N11'de satıcı Monster gözüküyor.

İşlemcisinin çekirdek sayısı daha yüksek en büyük farkı bu.
Tüm farkları burada: https://ark.intel.com/content/www/us/en/ark/compare.html?productIds=202329,201837

Ama daha güçlü olduğundan ısınma yapabilir...
30 Gün iade hakkınız armış, test edersiniz ona göre verirsiniz.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,218,682
Üyeler
197,530
Son üye
erendkr
Geri