3060 LI MONSTER HAKKINDA

Peki 20.3 e göre daha az ısınır mı işlemcisi daha iyi olduğu için fark olur mu fark olacak kadar iyi mi yani sizce ?
Bence daha iyidir ama daha çok ısınır.

Fiyatlar ne artmış eskiden bu fiyatlara 2070 rog laptop alınıyordu.

Linkte belirttiğimden bahsediyorsun dimi dostum peki sence bunun ömrü ne kadar benim işlerimi ne kadar görür oyun oynama kod yazma vb işlerim var
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Anladım dostum teşekkür ederim bir de şu açıdan iyi bir fiyat bandında pc istiyorum hem oyun için hemde yazılım için işlerim olacak 20.3.2 daha iyi olur diyorsanız onada göz atacağım ama monsterın kendi sitesinde yok galiba satışta
İçin rahat olsun. O makinenin 7-8 senesi var. Yazılımcı bir çok arkadaşımda aynı makine var. Kimisi aynı zamanda autocad gibi çizim programları kullanıyor.

İçin rahat olsun. O makinenin 7-8 senesi var. Yazılımcı bir çok arkadaşımda aynı makine var. Kimisi aynı zamanda autocad gibi çizim programları kullanıyor.
Ciddi misin eğer öyleyse düşünmem bunu alırken wow

Gayet güzel

Çok teşekkür ederim dikkate alacağım bunu bilmiyordum

evet bunu bende gördüm aşırı ısınıyor bazı noktalarda

Monsterda ısınma sorunu var mı kendin yaşadın mı ?
Monster ısınma sorunları Abra A5 ve Tulpar T5'lerde var diye biliyorum. T7 ve A7'lerde yok.

Çok teşekkür ederim dikkate alacağım bunu bilmiyordum

evet bunu bende gördüm aşırı ısınıyor bazı noktalarda

Monsterda ısınma sorunu var mı kendin yaşadın mı ?
hayır hiç yaşamadım işlemci 70 derece üstüne çıkmıyor ve warzone gibi bi oyunda fan hızı otoda kullanıyorum ekran kartı 60 derece işlemci 70 derece daha üstünü görmedim

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,218,553
Üyeler
197,493
Son üye
shyNNN
Geri