- Reaksiyon skoru
- 2,087
Bence daha iyidir ama daha çok ısınır.Peki 20.3 e göre daha az ısınır mı işlemcisi daha iyi olduğu için fark olur mu fark olacak kadar iyi mi yani sizce ?
Bence daha iyidir ama daha çok ısınır.Peki 20.3 e göre daha az ısınır mı işlemcisi daha iyi olduğu için fark olur mu fark olacak kadar iyi mi yani sizce ?
İşlemcisi 100 105 dereceye kadar çıkıyor o laptopun.Haklı bende kendim büyük ekran seviyorum
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
https://www.akakce.com/laptop-noteb...0-15-6-full-hd-notebook-fiyati,802007462.html
bunun hakkında yorum alabilir miyim dostlar
ekranı 15.6 ama yinede bir fikrinizi almak isterim
Yine de Monster alınmaz bu varken2060 ile 3060 arasında %50' ye yakın fark var.
İçin rahat olsun. O makinenin 7-8 senesi var. Yazılımcı bir çok arkadaşımda aynı makine var. Kimisi aynı zamanda autocad gibi çizim programları kullanıyor.Linkte belirttiğimden bahsediyorsun dimi dostum peki sence bunun ömrü ne kadar benim işlerimi ne kadar görür oyun oynama kod yazma vb işlerim var
Anladım dostum teşekkür ederim bir de şu açıdan iyi bir fiyat bandında pc istiyorum hem oyun için hemde yazılım için işlerim olacak 20.3.2 daha iyi olur diyorsanız onada göz atacağım ama monsterın kendi sitesinde yok galiba satışta
Ciddi misin eğer öyleyse düşünmem bunu alırken wowİçin rahat olsun. O makinenin 7-8 senesi var. Yazılımcı bir çok arkadaşımda aynı makine var. Kimisi aynı zamanda autocad gibi çizim programları kullanıyor.
3060 max quiet. 2060' a yakın performansı var neredeyse. Cidden bilerek yapıyosan yapma?Yine de Monster alınmaz bu varken
Msi GF65 Thin Core i7 10750H Notebook fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
Msi GF65 Thin Core i7 10750H Notebook fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'dawww.vatanbilgisayar.com
Bir kanalda görmüştüm.https://www.monsternotebook.com.tr/tulpar/monster-tulpar-t7-v20-3/
Bu pc nasıl sizce ? önerileriniz iyi yanları kötü yanları.. Yorumlarınızı bekliyorum
Monster ısınma sorunları Abra A5 ve Tulpar T5'lerde var diye biliyorum. T7 ve A7'lerde yok.Çok teşekkür ederim dikkate alacağım bunu bilmiyordum
evet bunu bende gördüm aşırı ısınıyor bazı noktalarda
Monsterda ısınma sorunu var mı kendin yaşadın mı ?
hayır hiç yaşamadım işlemci 70 derece üstüne çıkmıyor ve warzone gibi bi oyunda fan hızı otoda kullanıyorum ekran kartı 60 derece işlemci 70 derece daha üstünü görmedimÇok teşekkür ederim dikkate alacağım bunu bilmiyordum
evet bunu bende gördüm aşırı ısınıyor bazı noktalarda
Monsterda ısınma sorunu var mı kendin yaşadın mı ?