Zafkiel
80+ Bronze
Dahası
- Reaksiyon skoru
- 182
- İsim
- Efe Su
- İlgilendiği Kategoriler
- Oyun , Ekran Kartı , SSD
- Konu Sahibi Konu Sahibi
hocam bende o otomatik yapıyor tasaruf modunda iken hariciyi kapatıp açıyor otomatik hallaediyor sıkıntı orda olduğunu pek düşünmüyorumhocam aygıt yöneticisinden ekran kartlarını kontrol edebilirsiniz. eğer iki ekran kartından birini devre dışı bırakırsanız (kaldırmayın) diğerine geçecektir diye düşünüyorum. ben masaüstü sistemde dahili ekran kartından harici ekran kartına geçerken bunu yapmıştım herhangi bir sıkıntı olmadı. laptopta sıkıntı çıkar mı bilmiyorum bilen varsa cevap verebilir.
Mesaj otomatik birleştirildi:
onun açık olması daha iyi değil mi ama deneyeceğimgoogledan izliyorsan ayarlara girip arama kısmına donanım yaz "Kullanılabilir olduğunda donanım hızlandırmayı kullan" ayarını kapatmayı dene
deneyeceğim bunuda müslüm CJ XDLaptop fazla güç harcamamak için yüksek performans gerekmediği durumlarda harici ekran kartını kullanmaz videoları oynatırken dahili gpu'yu kullanması için windows + x tuşuna bas güç seçeneklerine tıkla, güç modunu dengeliden yüksek performansa al
Bu sayede dahili gpu değil rtx 3060 çalışacaktır
Hocam nokta atışı yaptınız çözüm işe yaradı ; yardımcı olmaya çalışan herekese teşekkür ederim iyi günler dilerimgoogledan izliyorsan ayarlara girip arama kısmına donanım yaz "Kullanılabilir olduğunda donanım hızlandırmayı kullan" ayarını kapatmayı dene