Neler Yeni

Çözüldü✓ 3060 lı pc de youtube 4k sorunu

Zafkiel

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
182
İsim
Efe Su
İlgilendiği Kategoriler
Oyun , Ekran Kartı , SSD
hocam aygıt yöneticisinden ekran kartlarını kontrol edebilirsiniz. eğer iki ekran kartından birini devre dışı bırakırsanız (kaldırmayın) diğerine geçecektir diye düşünüyorum. ben masaüstü sistemde dahili ekran kartından harici ekran kartına geçerken bunu yapmıştım herhangi bir sıkıntı olmadı. laptopta sıkıntı çıkar mı bilmiyorum bilen varsa cevap verebilir.
hocam bende o otomatik yapıyor tasaruf modunda iken hariciyi kapatıp açıyor otomatik hallaediyor sıkıntı orda olduğunu pek düşünmüyorum
Mesaj otomatik birleştirildi:

googledan izliyorsan ayarlara girip arama kısmına donanım yaz "Kullanılabilir olduğunda donanım hızlandırmayı kullan" ayarını kapatmayı dene
onun açık olması daha iyi değil mi ama deneyeceğim

Laptop fazla güç harcamamak için yüksek performans gerekmediği durumlarda harici ekran kartını kullanmaz videoları oynatırken dahili gpu'yu kullanması için windows + x tuşuna bas güç seçeneklerine tıkla, güç modunu dengeliden yüksek performansa al

Bu sayede dahili gpu değil rtx 3060 çalışacaktır
deneyeceğim bunuda müslüm CJ XD

googledan izliyorsan ayarlara girip arama kısmına donanım yaz "Kullanılabilir olduğunda donanım hızlandırmayı kullan" ayarını kapatmayı dene
Hocam nokta atışı yaptınız çözüm işe yaradı ; yardımcı olmaya çalışan herekese teşekkür ederim iyi günler dilerim

Ekler

• er.png
    er.png
    50.6 KB · Hit: 30

Zafkiel

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
182
İsim
Efe Su
İlgilendiği Kategoriler
Oyun , Ekran Kartı , SSD
4K izlemek ekran kartını ilgilendirmez. Yük işlemciye biner ve ayrıca buna yetecek internet hızı olması gerekir.
bu donanım hızlandırıcı seçeneğini kapatınca kasma sorunu çözüldü ilginç şekide

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,035,425
Üyeler
164,143
Son üye
Sylvaria
Top Bottom