Neler Yeni

🔥(30 FPS Tarih Oluyor) 30 FPS Oyunu 60 FPS Yapan Samsung M7 4K Akıllı Monitör🔥

lOxOl

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
415
İsim
Sefa
Evet kumandayı alıp modlamanız gerekiyor.
Samsung M7 UHD monitör modlama Blur Reduction ve Flickerless ayarları nasıl açılır size onu göstereceğim hatta bu verdiğim bilgiler sayesinde Samsung TV'nizi de aynı işlemi uygulayarak modlayabilrisiniz ilk olarak aşağıda link verdiğim kumandayı satın alıyorsunuz sonra TV'nizi kapatıyorsunuz attığım resimdeki gibi sırasıyla tuşları giriyorsunuz INFO-MENU-MUTE ve GÜÇ düğmelerine basıp açıyorsunuz ekrana gelen servis menüsünde Options basıp ardından Production Options giriyorsunuz Blur Reduction ve Flickerless ayarını göreceksiniz zaten bu ayarları açıyorsunuz eğer başka ayar da açmak istiyorsanız da istediğiniz ayarı açabilirsiniz ama dikkatli olun araştırarak açın o özelliğin ne işe yardığını bilmeden açmanızı önermiyorum işte Samsung TV'nizi modlamak bu kadar basit.
Adsiz0fb1b8b002c4e9ce.jpg
Bu videoyu da izlerseniz nasıl modlayacağınızı daha detaylı anlarsınız.

Bu arada Monitörünüzü en son güncel yazılımda tutmanız için buradan güncellemeleri takip etmeyi unutmayınız.
screenshot-png.593130

Bu video'dan USB ile monitörün yazılımını güncellemenin ne kadar kolay olduğunu da öğrenebilirsiniz.
Hocam cevabınız ve ilginiz için çok teşekkür ederim kumandayı sipariş edeyim tekrardan detaylıca okuyup gereken işlemleri yapacağım.

LUClFER

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Mert RTJ
Zaten tarih olması gereken bir durum fakat emin olamadığımdan soruyorum TV'lerde bu tür ayarlar input lag'e biraz sebep olmuyor mu?

99723

80+ Silver
Zaten tarih olması gereken bir durum fakat emin olamadığımdan soruyorum TV'lerde bu tür ayarlar input lag'e biraz sebep olmuyor mu?
VRR ve Frame Generation gibi tekonolojiler input lag yapıyor da senin bunu fark etmen imkansız işte bu monitörün yaptığı şey Frame Generation zaten 30 FPS aldığın oyunu yapay kareler ekleyerek 60 FPS yapıyor.

silinenuye785438

80+ Titanium
En İyi Cevap
1
VRR ve Frame Generation gibi tekonolojiler input lag yapıyor da senin bunu fark etmen imkansız işte bu monitörün yaptığı şey Frame Generation zaten 30 FPS aldığın oyunu yapay kareler ekleyerek 60 FPS yapıyor.
Hazır konuyu görmüşken bir sorum olacak, Samsung M5 akıllı monitörde de var mı bu özellik? PS4 için alınır mı sizce?

99723

80+ Silver
Hazır konuyu görmüşken bir sorum olacak, Samsung M5 akıllı monitörde de var mı bu özellik? PS4 için alınır mı sizce?
Kesin bilmiyorum ama Samsung M5 akıllı monitörde Tizen işletim sistemi kullandığı için Motion Plus ( Frame Generation) özelliği olması lazım yine de bu özellik kesin var diyemem eğer bu monitörü Motion Plus ( Frame Generation) özelliği için alacaksanız bir mağazada fiziksel olarak kontrol edip öyle almanızı tavsiye ederim.

Dahası  
Reaksiyon skoru
311
İsim
Tekirdağlı Erşan Kuneri
amd ekran kartında da böyle teknoloji var.ama şu an maalesef 60 fps de hizmet verebiliyor daha 30 seviyelerine inemedi.ama stabil çalşırsa güzel teknoloji

Top Bottom