- Konu Sahibi Konu Sahibi
Evet onu manuel olarak sen yapacaksın çok kolay asında.Auto Motion Plus diye bir ayar var ve Auto olarak gözüküyor bununla mı bir şey yapmamız gerekiyor acaba?
Bu şekilde ayarla.
Evet onu manuel olarak sen yapacaksın çok kolay asında.Auto Motion Plus diye bir ayar var ve Auto olarak gözüküyor bununla mı bir şey yapmamız gerekiyor acaba?
Manuel diyip ikisini de 10 mu yapacağız yani?Evet onu manuel olarak sen yapacaksın çok kolay asında.
Bu şekilde ayarla.
Evet parazit azaltma'yı da kapatırsanız daha keskin görüntüler elde edersiniz.Manuel diyip ikisini de 10 mu yapacağız yani?
Verdiğim ayarları PC için yapmak isteyenler bunu yapmadan yapamazsınız önce bunu yapınız çünkü PC'ye monitörü bağladığınız da HDMİ özeliklerinin tamamını açmıyor onun için HDMİ ayarlarınızı oyun konsolu olarak düzenleyip tam erişim sağlayacaksınız.Merhaba, 2 gündür samsung m7 43 smart monitörü kullanıyorum. Renk ayarını bir türlü tutturamadım. Ne yaptıysam olmadı iade etmeyi bile düşünüyorum artık. Rica etsem renk ayarlarınızı benimle paylaşır mısınız?
Teşekkürler.Verdiğim ayarları PC için yapmak isteyenler bunu yapmadan yapamazsınız önce bunu yapınız çünkü PC'ye monitörü bağladığınız da HDMİ özeliklerinin tamamını açmıyor onun için HDMİ ayarlarınızı oyun konsolu olarak düzenleyip tam erişim sağlayacaksınız.
Menü Ayarlar Bağlı Cihazlar alt tarafta Kaynaklar Kısmından PC olan HDMİ ın üzerine gelin kumanda üzerinden alt tuşa başın Düzenleye tıklayın oradan oyun konsolunu seçip ismini PC olarak düzenleyip tamama basın sonra verdiğim ayarları adım adım yapınız.
Kesinlikle almalısınız zaten benim de aktif kullandığım monitör başka bir monitör veya TV düşünmenize bile gerek yok konumda zaten ayarları verdim en iyi görüntü deneyimini almanız için ve size bu monitörün en büyük avantajı 30 FPS oyun oynamayacaksınız millet Bloodborne RDR2 gibi oyunlara 60 FPS patch beklerken siz bu oyunlarda 60 FPS akacaksınız PS5 de tüm oyunları kalite modunda en yüksek ayarında 60 FPS oynayacaksınız yani fiyatına oranla bu özelliğini de hesaba katınca piyasada bu monitöre denk bir ürün yok bu yüzden gözünüz kapalı alın ve verdiğim ayarları yapmayı da unutmayın.Almalı mıyım acaba ta PS5 için duvara asacağım ama bilemedim ki ne yapsam iyi midir pişman olur muyum
Evet kumanda bu doğru almışsınız.Alıntıyı görüntüle
Hocam bu mu kumanda
Hocam benim M7de buradaki ayarların hepsi gözükmüyor Ps5 bağlı olduğu halde. Acaba güncelleme gibi bir durum mu var yoksa bir yukarı yorumdaki arkadaşın attığı kumandadan alıp modlamak mı gerekiyorEvet kumanda bu doğru almışsınız.
Evet kumandayı alıp modlamanız gerekiyor.Hocam benim M7de buradaki ayarların hepsi gözükmüyor Ps5 bağlı olduğu halde. Acaba güncelleme gibi bir durum mu var yoksa bir yukarı yorumdaki arkadaşın attığı kumandadan alıp modlamak mı gerekiyor