Neler Yeni

🔥(30 FPS Tarih Oluyor) 30 FPS Oyunu 60 FPS Yapan Samsung M7 4K Akıllı Monitör🔥

SorryImSoBussy

80+ Silver
En İyi Cevap
9
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,986
İsim
HBE
@Yunus274 ben şimdi bu konudaki adımları tekrar uyguluyordum
Zamanında yapamadığım için tekrar aklıma gelip deneyeyim dedim.

Gizli menüyü falan aktif ettim kumandayı alıp. Burada yaşadığım sorun, monitöre ps5 bağlı, birde prime video falan izliyorum kendi içinden. Pc ile bir bağlantım yok artık.

Gamma yerindeki ayarda ST.2084 kapalı duruyor. BT. 1886 seçebiliyor sadece.

Nasıl aktif ederim?

99723

80+ Silver
@Yunus274 ben şimdi bu konudaki adımları tekrar uyguluyordum
Zamanında yapamadığım için tekrar aklıma gelip deneyeyim dedim.

Gizli menüyü falan aktif ettim kumandayı alıp. Burada yaşadığım sorun, monitöre ps5 bağlı, birde prime video falan izliyorum kendi içinden. Pc ile bir bağlantım yok artık.

Gamma yerindeki ayarda ST.2084 kapalı duruyor. BT. 1886 seçebiliyor sadece.

Nasıl aktif ederim?
HDR açarsanız ST.2084 aktif olur HDR kapalı olunca BT.1886 seçili olur.

SorryImSoBussy

80+ Silver
En İyi Cevap
9
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,986
İsim
HBE
HDR açarsanız aktif olur HDR kapalı olunca BT. 1886 seçili olur.
PS5 içinde hdr her zaman açık konumdaydı. Bunu Destekliyorsa Aç seçeneği ile değiştirince otomatik ST.2084 moduna geçti. Diğer türlü açmıyor.

Teşekkür ederim.

SorryImSoBussy

80+ Silver
En İyi Cevap
9
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,986
İsim
HBE
Bu ayarları yaptıktan sonra neredeyse her 5-10dk da bir 10 saniye ekran donuyor sonra kendine geliyor. bir şey izlemek yada oyun oynamak imkansız hale geldi.

Eski haline çevirdim her şey sorunsuz.

99723

80+ Silver
Bu ayarları yaptıktan sonra neredeyse her 5-10dk da bir 10 saniye ekran donuyor sonra kendine geliyor. bir şey izlemek yada oyun oynamak imkansız hale geldi.

Eski haline çevirdim her şey sorunsuz.
Sizde bir sıkıntı vardır bende dahil nerdeyse herkes bu ayarlarda kullanıyor bir sorun yok bir şeyi eksik veya hatalı yapmışsınızdır bu arada monitörünüzü sürekli en son sürüme güncellemeyi de unutmayın.

flitttermice

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
455
İsim
Eray Yılmaz
Samsung curved 56 4k tvim var game motion plus yok auto motion plus var onu kapatıcam mı açıcam mı bilemedim açıkças autoda zaten kendisi.

yusuf8182

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Yusuf coşkun2882
Hocam bende daha çok tam tersi oldu Motion Blur açık olan oyunlarda bluru azalttı hareketli sahneler orijinal haline göre daha detaylı ve keskin oldu ama ben monitörün servis menüsüne modlama ile Blur Reduction ve Flickerless ayarlarını açtım o yüzden de deneyimlerimiz farklı oldu zaten konun başında nasıl açılacağını ve bu Monitörü alan herkesin kesinlikle açması yönünde video ve bilgi notu eklemiştim.
Bu videoda nasıl açılacağını gösteriyor.
Alıntıyı görüntüle
Ayarı açarsanız Bulanıklık Azaltma da gelecek onu da 10 seviye yapınız görüntüler inanılmaz derecede keskin oluyor zaten bu ayar üst seviye modellerde açık olarak geliyor ama işte fiyatı uygun modellerde kapatmışlar.

Tabi servis menüsüne girip modlamak için geleneksel Samsung TV kumandası şart bu kumandayı satın almadan giremezsiniz servis menüsüne.
Merhaba yunus bu ayarı yapmak için ps4 de bulanık azaltmayla titreme azalmayı 10 a çekmek yeterli olcaktır dimi.

backdoor

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
21
İsim
Murathan
Normal kullanım için bu ayarları kullanabilir miyiz? Ben uydu bağladım da görüntüler biraz bozuk gibi.

heysamed

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
122
İsim
Gürkan Samet Yılmazel
İlgilendiği Kategoriler
Bilgisayar
monıtor ındırıme gırsede alsak

Enivici Vokke

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,101
İsim
Abdullah Aydoğdu
LFC teknolojisinden ne farkı var? Monitörün hertzini, FPS'yi 2'yle çarparak ayarlıyor. 45 FPS alıyorsan 90 Hz, 30 FPS alıyorsan 60 Hz olarak kendini ayarlıyor. Aynı kareyi sana 2 kere göstererek takılmaları hissetmemeni sağlıyor ama sonuç olarak input lag yaşıyorsun ve 60 FPS kadar akıcı olmuyor.

Top Bottom