Neler Yeni

🔥(30 FPS Tarih Oluyor) 30 FPS Oyunu 60 FPS Yapan Samsung M7 4K Akıllı Monitör🔥

YazılımKafa

80+ Silver

Coolpanda

80+ Silver
M7 4K 43inç UHD akıllı monitör bu özellikten faydalanacağınız en iyi cihaz fiyat performans açısından mükemmel bir ürün.
Hocam bu özelliğin ismi ne diye geçiyor? 6700 XT kartım var 4K 30fps verir hemde bir tane Smart M8 buldum da bu özellik var mi bakmak istiyorum.

99723

80+ Silver
Hocam bu özelliğin ismi ne diye geçiyor? 6700 XT kartım var 4K 30fps verir hemde bir tane Smart M8 buldum da bu özellik var mi bakmak istiyorum.
Evet var bu özellik Samsung Smart M8 de o da Tizen işletim sitemini kullanıyor zaten.
Özelliğin ismi Motion Plus Türkçe ismi Titireme azaltma

Coolpanda

80+ Silver
Evet var bu özellik Samsung Smart M8 de o da Tizen işletim sitemini kullanıyor zaten.
Özelliğin ismi Motion Plus Türkçe ismi Titireme azaltma
Peki hocam motion + özelliği free-sync ile birlikte çalışıyor mu bilginiz var mı?

99723

80+ Silver
Peki hocam motion + özelliği free-sync ile birlikte çalışıyor mu bilginiz var mı?
M8 free-sync destekliyor mu bilmiyorum ama destekliyor ise sorunsuz bir şekilde kullanırsınız ama tavsiyem VSync açıp FPS 30 a kilitleyin çünkü ayarın tam verimli çalışması için FPS dalgalanmamalı bu adımları uyguladıktan sonra zaten 4K 30 FPS oynadığınız oyunun panele 60 FPS olarak yansıdığını göreceksiniz.

Coolpanda

80+ Silver
M8 free-sync destekliyor mu bilmiyorum ama destekliyor ise sorunsuz bir şekilde kullanırsınız ama tavsiyem VSync açıp FPS 30 a kilitleyin çünkü ayarın tam verimli çalışması için FPS dalgalanmamalı bu adımları uyguladıktan sonra zaten 4K 30 FPS oynadığınız oyunun panele 60 FPS olarak yansıdığını göreceksiniz.
Hocam bu özellik baya dikkatimi çekti satın alıp denemek istiyorum ancak tecrübenizi de merak ediyorum. Normal 60fps almaya göre ne gibi farklılıklar yaşıyorsunuz? Ben kol ile oynayacağım için, input lag beni çok etkilemez diye düşünüyorum onun dışında ne gibi sorunlar çıkıyor? Ve birde bilginiz var ise bu özellik 120Hz olan Tv'ler ile birlikte oyunu 120fps gösterebiliyor mu?

PaLaaX

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,831
İsim
𝓐𝓭ı 𝓨𝓸𝓴 𝓝𝓪𝓶ı 𝓥𝓪𝓻
Discord
𝑃𝑎𝐿𝑎𝑎𝑋#7322
Bu bir Devrim.
Sonraki 5 10 yılda baya işimize yarayacaktır.
Çünkü o monitörü anca 5 10 sene sonra alabiliriz :D

Son düzenleme:

99723

80+ Silver
Hocam bu özellik baya dikkatimi çekti satın alıp denemek istiyorum ancak tecrübenizi de merak ediyorum. Normal 60fps almaya göre ne gibi farklılıklar yaşıyorsunuz? Ben kol ile oynayacağım için, input lag beni çok etkilemez diye düşünüyorum onun dışında ne gibi sorunlar çıkıyor? Ve birde bilginiz var ise bu özellik 120Hz olan Tv'ler ile birlikte oyunu 120fps gösterebiliyor mu?
Ben hiç bir sorun yaşamadım mükemmel bir deneyim nasıl anlatsam 30 FPS görüntüyü panele 60 olarak işliyor ve siz de çok akıcı bir oyun veya film deneyimi yaşıyorsunuz çünkü 60 FPS altı ne varsa yapıyor bu işlemi film oyun fark etmiyor sihir gibi bir şey kısaca bende kol ile oynuyorum gecikme olayını hiç ama hiç hissetmedim onu da belirteyim mouse klavye ile PC den oyun oynarken de fark etmedim ben. 120HZ TV'ler HDMİ 2.1 potuna sahipler ve destekli oyunlar da evet 120 FPS görüyorsunuz ama 120 HZ monitör veya TV'lerin minimum fiyatı 20K dan başlıyor.

andires42

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Samsung F7000 tv de var mıdır acaba ?
2014 model

99723

80+ Silver
Samsung F7000 tv de var mıdır acaba ?
2014 model
Maalesef yok.

andires42

80+ Silver
En İyi Cevap
1

Abdullah Hacıgül

Kurucu - Yönetici
Yönetici
En İyi Cevap
4
fazla blur var

99723

80+ Silver
Hocam bende daha çok tam tersi oldu Motion Blur açık olan oyunlarda bluru azalttı hareketli sahneler orijinal haline göre daha detaylı ve keskin oldu ama ben monitörün servis menüsüne modlama ile Blur Reduction ve Flickerless ayarlarını açtım o yüzden de deneyimlerimiz farklı oldu zaten konun başında nasıl açılacağını ve bu Monitörü alan herkesin kesinlikle açması yönünde video ve bilgi notu eklemiştim.
Bu videoda nasıl açılacağını gösteriyor.
Alıntıyı görüntüle
Ayarı açarsanız Bulanıklık Azaltma da gelecek onu da 10 seviye yapınız görüntüler inanılmaz derecede keskin oluyor zaten bu ayar üst seviye modellerde açık olarak geliyor ama işte fiyatı uygun modellerde kapatmışlar.

Tabi servis menüsüne girip modlamak için geleneksel Samsung TV kumandası şart bu kumandayı satın almadan giremezsiniz servis menüsüne.

Top Bottom