YazılımKafa
80+ Silver
Aynen onu farkettim. İyi yapmışsınTepkilere bakınca kimsenin bilmediği ortada o yüzden açamam iyi oldu.
Aynen onu farkettim. İyi yapmışsınTepkilere bakınca kimsenin bilmediği ortada o yüzden açamam iyi oldu.
Hocam bu özelliğin ismi ne diye geçiyor? 6700 XT kartım var 4K 30fps verir hemde bir tane Smart M8 buldum da bu özellik var mi bakmak istiyorum.M7 4K 43inç UHD akıllı monitör bu özellikten faydalanacağınız en iyi cihaz fiyat performans açısından mükemmel bir ürün.
Evet var bu özellik Samsung Smart M8 de o da Tizen işletim sitemini kullanıyor zaten.Hocam bu özelliğin ismi ne diye geçiyor? 6700 XT kartım var 4K 30fps verir hemde bir tane Smart M8 buldum da bu özellik var mi bakmak istiyorum.
Peki hocam motion + özelliği free-sync ile birlikte çalışıyor mu bilginiz var mı?Evet var bu özellik Samsung Smart M8 de o da Tizen işletim sitemini kullanıyor zaten.
Özelliğin ismi Motion Plus Türkçe ismi Titireme azaltma
M8 free-sync destekliyor mu bilmiyorum ama destekliyor ise sorunsuz bir şekilde kullanırsınız ama tavsiyem VSync açıp FPS 30 a kilitleyin çünkü ayarın tam verimli çalışması için FPS dalgalanmamalı bu adımları uyguladıktan sonra zaten 4K 30 FPS oynadığınız oyunun panele 60 FPS olarak yansıdığını göreceksiniz.Peki hocam motion + özelliği free-sync ile birlikte çalışıyor mu bilginiz var mı?
Hocam bu özellik baya dikkatimi çekti satın alıp denemek istiyorum ancak tecrübenizi de merak ediyorum. Normal 60fps almaya göre ne gibi farklılıklar yaşıyorsunuz? Ben kol ile oynayacağım için, input lag beni çok etkilemez diye düşünüyorum onun dışında ne gibi sorunlar çıkıyor? Ve birde bilginiz var ise bu özellik 120Hz olan Tv'ler ile birlikte oyunu 120fps gösterebiliyor mu?M8 free-sync destekliyor mu bilmiyorum ama destekliyor ise sorunsuz bir şekilde kullanırsınız ama tavsiyem VSync açıp FPS 30 a kilitleyin çünkü ayarın tam verimli çalışması için FPS dalgalanmamalı bu adımları uyguladıktan sonra zaten 4K 30 FPS oynadığınız oyunun panele 60 FPS olarak yansıdığını göreceksiniz.
Ben hiç bir sorun yaşamadım mükemmel bir deneyim nasıl anlatsam 30 FPS görüntüyü panele 60 olarak işliyor ve siz de çok akıcı bir oyun veya film deneyimi yaşıyorsunuz çünkü 60 FPS altı ne varsa yapıyor bu işlemi film oyun fark etmiyor sihir gibi bir şey kısaca bende kol ile oynuyorum gecikme olayını hiç ama hiç hissetmedim onu da belirteyim mouse klavye ile PC den oyun oynarken de fark etmedim ben. 120HZ TV'ler HDMİ 2.1 potuna sahipler ve destekli oyunlar da evet 120 FPS görüyorsunuz ama 120 HZ monitör veya TV'lerin minimum fiyatı 20K dan başlıyor.Hocam bu özellik baya dikkatimi çekti satın alıp denemek istiyorum ancak tecrübenizi de merak ediyorum. Normal 60fps almaya göre ne gibi farklılıklar yaşıyorsunuz? Ben kol ile oynayacağım için, input lag beni çok etkilemez diye düşünüyorum onun dışında ne gibi sorunlar çıkıyor? Ve birde bilginiz var ise bu özellik 120Hz olan Tv'ler ile birlikte oyunu 120fps gösterebiliyor mu?
Maalesef yok.Samsung F7000 tv de var mıdır acaba ?
2014 model
Samsung Slim Led Tv (Eskilerden)
Merhaba arkadaşlar son yıllarda slim diye çıkan televizyonların tamamen ticari amaçlı olduğunu maliyetten kısılmış olarak üretildiğini düşünmekteyim. Samsung sun zamanında s7000 ve F7000 diye çıkardığı televizyonlar gerçek slim idi bence. Fotoğrafdan da bu durumu anlayabilirsiniz. İp ince bir...forum.donanimarsivi.com
Teşekkürler hocam.Maalesef yok.
Hocam bende daha çok tam tersi oldu Motion Blur açık olan oyunlarda bluru azalttı hareketli sahneler orijinal haline göre daha detaylı ve keskin oldu ama ben monitörün servis menüsüne modlama ile Blur Reduction ve Flickerless ayarlarını açtım o yüzden de deneyimlerimiz farklı oldu zaten konun başında nasıl açılacağını ve bu Monitörü alan herkesin kesinlikle açması yönünde video ve bilgi notu eklemiştim.fazla blur var