Bendede aynı ayarlar var 120 130 fps veriyor ama 30 sn de bir drop yiyor 30 40 fps lere düşüyorR5 7600 32 Ram 3060 12g var.
Driver sürümüm :
Alıntıyı görüntüle
Story mod fps
Alıntıyı görüntüle
Ayarlar:
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
Advanced ayarlar :
Alıntıyı görüntüle
Advanced ayarlar kapalı gerisi full ayaralarda 1080pAyarlarını atar mısın bi görelim.
Garantiye göndersem yardımcı olurlarmı gaming gen tr den almıştım e hiçbir şekildede çözülmüyor ozaman donanımsal bir sorun varR5 7600 32 Ram 3060 12g var.
Driver sürümüm :
Alıntıyı görüntüle
Story mod fps
Alıntıyı görüntüle
Ayarlar:
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
Advanced ayarlar :
Alıntıyı görüntüle
hocam aman diyimBaşlat menüsüne "msconfig" yazıp çalıştır. Oradan "Ön yükleme" gel ve İşlemci Çekirdek Kilini kaldırıp en sondaki sayıyı seç. Uygula, tamam de ve yeniden başlat. Eğer sorun geçmediyse. İşlemci % kullanımı ile beraber tekrar MSI Afterburner oyun içi SS'i atar mısın?
Benim attigim ayarları yapıp denermsin?Gta5 ayarlarinda grass qualty ne ?
Grass quality kısık zaten o olayı biliyorum senin ayarlarda 140 120 arası fps veriyor ama tek sıkıntı drop veriyorGta5 ayarlarinda grass qualty ne ?
Mesaj otomatik birleştirildi:
Benim attigim ayarları yapıp denermsin?
Görseldeki gibi ss atarmısın ?Grass quality kısık zaten o olayı biliyorum senin ayarlarda 140 120 arası fps veriyor ama tek sıkıntı drop veriyor
Görseldeki gibi ss atarmısın ?
Alıntıyı görüntüle
Mesaj otomatik birleştirildi:
Drop yemene ram vram aşırı işlemci kullanımı sebep olur ya ram yada vram sorunu yaşıyorsun .
Ram frekanslarını ayarla 2666 mhz stock ayarda .